Φαν Χάαλ: «Σας δείχνω το τρόπαιο, δε σχολιάζω το μέλλον μου» (vid)

Gazzetta team
Φαν Χάαλ: «Σας δείχνω το τρόπαιο, δε σχολιάζω το μέλλον μου» (vid)

bet365

Ο Λουίς Φαν Χάαλ βίωσε έντονα το τελευταίο, όπως φαίνεται, παιχνίδι του στον πάγκο της Γιουνάιτεντ και μετά την κατάκτηση του FA Cup και τον πρώτο του τίτλο με τους «Κόκκινους Διάβολους», ο Ολλανδός ξέσπασε στη συνέντευξη Τύπου.

«Σας δείχνω το τρόπαιο μου και δεν σκοπεύω να συζητήσω το μέλλον μου με τους… φίλους μου στον Τύπο, που με έχουν απολύσει έξι μήνες τώρα. Ποιος άλλος προπονητής θα είχε καταφέρει κάτι καλύτερο; Δεν θέλω να συζητήσω για την αποχώρηση μου», ανέφερε αρχικά στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα και συνέχισε:

«Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα την ομάδα εξήγησα πως βρισκόμαστε σε περίοδο μετάβασης. Είναι κάτι που τονίστηκε αμέτρητες φορές στις συνεντεύξεις μου στους εκπροσώπους των μέσων. Κατακτήσαμε έναν τίτλο μετά από τρία χρόνια και αυτό είναι που μετρά σήμερα. Είμαι υπερήφανος που έγινα ο πρώτος που κερδίζει τρόπαιο με τη Γιουνάιτεντ μετά τον Φέργκιουσον. Το συμβόλαιο μου έχει διάρκεια για 3 χρόνια. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί».

Χαρακτηριστικός της πίεσης που ένιωσε ο Ολλανδός ήταν και ο τρόπος με τον οποίο πανηγύρισε το νικητήριο γκολ του Λίνγκαρντ στο 110'.

 

Τελευταία Νέα