Θεμπάγιος σε Κάλα: «Να σαπίσετε στην Segunda» (vid)

Gazzetta team
Θεμπάγιος σε Κάλα: «Να σαπίσετε στην Segunda» (vid)

bet365

Ο μέσος της Μπέτις, Ντάνι Θεμπάγιος, 'ευχήθηκε' στον Χουάν Κάλα και την Χετάφε να «σαπίσετε στην Segunda και να εξαφανιστείτε».

Η Χετάφε χρειαζόταν έναν βαθμό την τελευταία αγωνιστική στην έδρα της αδιάφορης, Μπέτις, για να εξασφαλίσει την παραμονή, όμως αυτό δεν συνέβη ποτέ (2-1). Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Cadena SER, ο Θεμπάγιος, όπως και ένα μέλος του τεχνικού επιτελείου των Ανδαλουσιάνων δεν σεβάστηκε την κατάσταση και είπε στον πρώην αμυντικό της ΑΕΚ και της Σεβίλλης. «Για να δούμε αν θα σαπίσετε στην Segunda Division και θα εξαφανιστείτε». Τη συμπεριφορά του παίκτη του κατέκρινε ο προπονητής του, Χουάν Μερίνο. «Οταν νικάς και ο αντίπαλός σου παίζει με δέκα παίκτες, πρέπει να συμπεριφέρεσαι σωστά και να σέβεσαι. Αυτό που είπε ενόχλησε τον Κάλα. Πρέπει να έχεις σεβασμό, ο Ντάνι πρέπει να φτιάξει κάποια πράγματα για να γίνει καλύτερος επαγγελματίας και άνθρωπος».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα