Σύνδεσμοι ΠΑΟΚ: Γι’ αυτό γιορτάζουν στο Λευκό Πύργο

Σύνδεσμοι ΠΑΟΚ: Γι’ αυτό γιορτάζουν στο Λευκό Πύργο

Για ποιο λόγο οργανωμένοι και μη οπαδοί του ΠΑΟΚ αποφάσισαν να γιορτάσουν τα γενέθλια της ομάδας στο Λευκό Πύργο και όχι στο Μέγαρο Μουσικής.

Σύνδεσμοι ΠΑΟΚ: Γι’ αυτό γιορτάζουν στο Λευκό Πύργο

Η κίνηση των οπαδών έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την εκδήλωση για τα 90 χρόνια του Συλλόγου, που διοργανώνει δύο ώρες αργότερα ο επίσημος ΠΑΟΚ στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

 «Θα κάνουμε τη δική μας γιορτή για τα 90 χρόνια, δίχως να υπάρχουν ονομαστικές προσκλήσεις και dress code», ανέφεραν χαρακτηριστικά το βράδυ της Δευτέρας στη ραδιοφωνική εκπομπή της συντονιστικής επιτροπής.

Παρά τα όσα γράφονται σε διάφορες σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, οι σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ, μέσα από την ραδιοφωνική εκπομπή τους, ξεκαθάρισαν ότι η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη το απόγευμα (18:00) στο Λευκό Πύργο. Καμία άλλη εκδήλωση, όπως π.χ. στο Συντριβάνι, δεν υποστηρίζεται από τους οργανωμένους.

«Η δική μας γιορτή, στην οποία είναι καλεσμένος όλος ο κόσμος της ομάδας θα γίνει στο Λευκό Πύργο, το σύμβολο της πόλης, γιατί η Θεσσαλονίκη είναι ΠΑΟΚ. Θα είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από την εκδήλωση, που σχεδίασε και οργάνωσε η ΠΑΕ στο Μέγαρο Μουσικής. Ας κάνουν αυτό που θέλουν και ο κόσμος του ΠΑΟΚ θα κάνει αυτό που νιώθει», πρόσθεσαν. 

Best of internet