Αρνητική η πρώτη απάντηση του Ηρακλή σε Παναθηναϊκό για Βέλλιο

Gazzetta team
Αρνητική η πρώτη απάντηση του Ηρακλή σε Παναθηναϊκό για Βέλλιο

bet365

Αρνητική φαίνεται πως ήταν η απάντηση του Ηρακλή στην πρώτη προσέγγιση από πλευράς Παναθηναϊκού για τον Απόστολο Βέλλιο, με τους «πράσινους» να προσφέρουν 650.000 ευρώ συν 10% ποσοστό μεταπώλησης στον «Γηραιό».

Ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού και η περίπτωση του Απόστολου Βέλλιου βρίσκεται στο στόχαστρο των «πρασίνων».

Μάλιστα όπως αναφέρει η «Goal», το «Τριφύλλι» έκανε πριν από περίπου 10 ημέρες και μια πρώτη πιο επίσημη προσέγγιση στους Θεσσαλονικείς, προσφέροντας 650.000 ευρώ συν 10% ποσοστό μεταπώλησης, όμως η απάντηση του «Γηραιού» φαίνεται πως ήταν σε πρώτη φάση αρνητική.

Παρ' όλα αυτά η διοίκηση του Ηρακλή παραμένει ανοιχτή σε μελλοντικές συζητήσεις, με τις δύο πλευρές να συμφωνούν να ξαναμιλήσουν μετά το τέλος του πρωταθλήματος.

Πέρα από τον Βέλλιο, ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως εξετάζει και άλλες περιπτώσεις. Μάλιστα η ιταλική ιστοσελίδα «CalcioAffari» έμπλεξε ξανά το όνομα των «πρασίνων» με τον Πατσίνι, παρότι πρόσφατα ο ίδιος δήλωσε πως θα ήθελε να μείνει στην Ελλάς Βερόνα ακόμα και σε περίπτωση υποβιβασμού στη Serie B. Το συγκεκριμένο δημοσίευμα αναφέρει πως ο 32χρονος φορ οδεύει προς την Ελλάδα, καθώς τον θέλει ο Στραματσόνι, μιας και το συμβόλαιο του είναι πολύ υψηλό για τη Serie B

Τέλος, από την Ιταλία φέρεται να είναι και ο τρίτος υποψήφιος επιθετικός που έχει στη λίστα του ο Παναθηναϊκός και όπως τονίζει η «Goal», πρόκειται για έμπειρη και αξιόλογη επιλογή (επιπέδου Πατσίνι), με την υπόθεση να βρίσκεται στα χέρια του Στραματσόνι, ο οποίος την χειρίζεται εδώ και βδομάδες.

 

Τελευταία Νέα