Αποκαλύψεις Σαββίδη για όλους και για όλα!

Σταύρος Σουντουλίδης
Αποκαλύψεις Σαββίδη για όλους και για όλα!

bet365

Αποκαλυπτικός για πολλά θέματα, που αφορούν τον ΠΑΟΚ, ήταν ο Ιβάν Σαββίδης στη Νέα Υόρκη. Διαβάστε τι είπε μεταξύ άλλων για την Τούμπα, τους παράγοντες, τον κόσμο, τη Θέρμη, και τον Μπερμπάτοφ.

Ήταν ένα γεμάτο διήμερο του Ιβάν Σαββίδη στην αμερικανική μεγαλούπολη, το οποίο το πέρασε μαζί με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στο «μεγάλο μήλο». Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, κατά τη διάρκεια της κοπής της πίτας του κλαμπ φίλων ΠΑΟΚ Νέας Υόρκης, μίλησε, όπως ανέφερε το Gazzetta.gr, για όλα τα «καυτά» θέματα της ομάδας, αναφέρθηκε στις σχέσεις του με τον κόσμο, έδειξε να αγαπάει παθολογικά τον ΠΑΟΚ, ενώ άνοιξε για πρώτη φορά τόσο έντονα το θέμα του γηπέδου βάζοντας στο τραπέζι το δίλλημα: Τούμπα ή νέο γήπεδο.

Το κυριότερο θέμα που έθιξε ο Σαββίδης ήταν αυτό του γηπέδου, ενώ αποκάλυψε και τον λόγο για τον οποίο σταμάτησε οριστικά το θέμα της κατασκευής του αθλητικού κέντρου στην περιοχή της Θέρμης. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ, ανά τον κόσμο, θα κληθεί να αποφασίσει τι θέλει να γίνει στο μέλλον: ανακατασκευή της Τούμπας ή νέο γήπεδο;

«Έχω δίλημμα για το τι πρέπει να γίνει με την Τούμπα. Αν πρέπει να παρουσιάσουμε ένα νέο σύγχρονο γήπεδο ή αν πρέπει να φύγουμε και να κάνουμε κάτι καινούργιο. Όταν πρωτοπήγα στο γήπεδο, είπα ότι πρέπει να φύγουμε και να αναζητήσουμε χώρο για κάτι καινούργιο. Στην πορεία σκέφτηκα, ότι ίσως δεν πρέπει να φύγουμε από το συγκεκριμένο σημείο. Μετά έπιασα τον εαυτό μου να σκέφτεται πως αυτό ίσως θα ήταν το μεγαλύτερο λάθος στην ιστορία του ΠΑΟΚ. Μπορούμε να χτίσουμε νέο γήπεδο, αλλά μπορεί να έχουμε νέα Τούμπα; Όταν λέμε ΠΑΟΚ, εννοούμε Τούμπα. Δεν θέλω να χαθεί αυτό. Η Τούμπα είναι το σπίτι μας και μου αρέσει ακόμα και όταν με βρίζουν. Θα αποφασίσω αφού πρώτα έχω επαφές με όλους τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Η απόφαση θα είναι συλλογική. Δεν θα την πάρω μόνος μου. Θα την πάρω μαζί με όλους τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ», είπε αναφορικά με το γήπεδο.

Όσο για τους λόγους που σταμάτησαν τις σκέψεις για το αθλητικό κέντρο στην περιοχή της Θέρμης υποστήριξε ότι: σκέψεις «Μου ζήτησαν να δώσω προκαταβολή για δέκα χρόνια, το ετήσιο ποσό που θα όφειλα από την χρήση του χώρου», κάτι το οποίο δεν αποδέχθηκε.

Οι παράγοντες και η διοίκηση

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ ήταν έντονα προβληματισμένος στο κομμάτι των παραγόντων και φανέρωσε κάποιους από τους λόγους που δεν έχει καταλήξει σ’ ένα σταθερό διοικητικό σχήμα. «Δεν μπορώ να βρω ανθρώπους στην Ελλάδα να δουλέψουν στην ομάδα. Ολοι όσοι συνομιλώ για να συνεργαστώ μαζί τους στον ΠΑΟΚ κάτι έχουν κάνει κατά της ομάδας και πάντα κάτι τους καταλογίζει ο κόσμος», είπε χαρακτηριστικά, ενώ παρουσίασε στον κόσμο μια φωτογραφία, που τράβηξε στο κινητό του, με έντονα σημάδια αμηχανίας των παραγόντων όταν τους ανακοίνωσε ότι προσωρινός πρόεδρος της ΠΑΕ αναλαμβάνει ο Λούμπος Μίχελ.

Για πρώτη φορά μάλιστα εξέφρασε δημόσια παράπονα για την στάση των κ.κ.. Αγγελίδη και Βεζυρτζή.

Ολυμπιακός, και Μελισσανίδης…

Ο Ιβάν Σαββίδης αναφέρθηκε γενικότερα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και χαριτολογώντας υποστήριξε ότι η ΑΕΚ έχει πάρει περισσότερα πέναλτι φέτος από τον Ολυμπιακό «κάτι που ήθελα να το πω στον Δημήτρη Μελισσανίδη», ενώ δέχθηκε με ευχαρίστηση κάποια αναμνηστικά δώρα από τον πρόεδρο του φίλων Παναθηναϊκού στις ΗΠΑ.

Ένα από τα παράπονα του Σαββίδη ήταν «γιατί οι παίκτες μας δεν παθιάζονται ακόμη και όταν αδικούνται ή τους χτυπάνε», κάτι που δεν μπορεί να το καταλάβει ούτε αυτός, ούτε ο γιος του, ενώ όπως είπε του κάνει τρομερή εντύπωση, ότι έρχονται οι παίκτες στην ομάδα και δεν ξέρουν ποιος είναι ο ΠΑΟΚ και η ιστορία του. «Ο προπονητής μας δεν ήξερε τι σημαίνουν τα αρχικά του ΠΑΟΚ», είπε αναφερόμενος στον Ιγκόρ Τούντορ.

Τέλος τοποθετήθηκε και για τη μεταγραφή Μπερμπάτοφ: «Με κατηγορούν ότι παρεμβαίνω. Μόνο τον Μπερμπάτοφ έφερα εγώ, αλλά και αυτόν δεν τον αξιοποιήσαμε».

 

Τελευταία Νέα