Το Gazzetta κληρώνει ένα 1 MLS iQTalk Onyx (pics)

Gazzetta team
Το Gazzetta κληρώνει ένα 1 MLS iQTalk Onyx (pics)

bet365

Κομψό, με εντυπωσιακή οθόνη και υψηλή τεχνολογία! Το gazzetta.gr σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις δικό σου το MLSiQTalk® Onyx που εξασφαλίζει κορυφαία εμπειρία χρήσης!

To gazzetta.gr δίνει τη δυνατότητα στους αναγνώστες του να κάνουν δικό τους το «έξυπνο» MLS iQTalk Onyx που διαθέτει μοναδικά χαρακτηριστικά!

Το MLSiQTalk® Onyx προσφέρει υψηλές ταχύτητες απόκρισης λόγω του τετραπύρηνου επεξεργαστή του. Επιπλέον, χάρη στη 3G συνδεσιμότητα και την IPS οθόνη 5,5 ιντσών, το MLSiQTalk® Onyx γίνεται το απαραίτητο εργαλείο που έχεις πάντα μαζί σου! Γρήγορο και ξεκούραστο σερφάρισμα στο ιντερνετ και μεγάλη οθόνη που τραβάει τα βλέμματα και προσφέρει ασυναγώνιστη θέαση.

Η 13MP πίσω κάμερα στηρίζεται σε σύγχρονο αισθητήρα για εκπληκτικές φωτογραφίες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και πιο ζωντανά χρώματα. Ακόμη, ετοιμαστείτε για σούπερ selfies και καθαρές βιντεοκλήσεις με την μπροστά κάμερα των 3,2MP! Με το MLSiQTalk® Onyx δεν θα νοιαστείτε ποτέ ξανά αν έχετε αρκετή μνήμη στο τηλέφωνό σας! Τα 16GB διασφαλίζουν ότι πάντα θα έχετε ελεύθερη μνήμη στο κινητό για να αποθηκεύσετε τις φωτογραφίες ή τα βίντεο σας, να κατεβάσετε τα αγαπημένα σας τραγούδια, εφαρμογές και παιχνίδια και να μπορείτε να χειριστείτε όλες τις εφαρμογές MLS εύκολα και γρήγορα σε εκπληκτικούς χρόνους.

Ακόμη περισσότερο όμως το MLSiQTalk® Onyx σου διαθέτει τη MAIC, μια πολύ σημαντική καινοτομία που λειτουργεί ως η προσωπική σου βοηθός. Απλά με το άνοιγμα του κινητού η MAIC μπορεί με μία φωνητική εντολή να ανοίξει όποια εφαρμογή επιθυμείς, ενώ με ανάλογη φωνητική εντολή πραγματοποιεί αναζήτηση μέσω του GoogleTM. Επιπλέον, με την MLS Pedia®, το κινητό σου μετατρέπεται σε κινούμενη εγκυκλοπαίδεια καθώς η MAIC θα εντοπίσει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι και συγχρόνως θα αναγνώσει μία σύνοψη των αποτελεσμάτων που βρήκε. Με το MLS Τalk&Translate® η MAIC μπορεί να μεταφράσει μια λέξη ή πρόταση από τα ελληνικά στα αγγλικά και αντίστροφα και να σου εμφανίσει το μεταφρασμένο κείμενο στην οθόνη ενώ ταυτόχρονα υπαγορεύει τη σωστή προφορά! Με το Τalk&Call® τηλεφωνείς με τη φωνή σου από το κινητό σου, με το Talk&SMS® στέλνεις μήνυμα με τη φωνή σου, με το Talk&Email® στέλνεις email με τη φωνή σου και με το Talk&Post® ποστάρεις στο Facebook μόνο με τη φωνή σου!

Με εκπληκτική οθόνη αφής IPS στις 5.5 ίντσες, πολύ ελαφρύ (200γρ), λεπτό (μόλις 9,1mm), τετραπύρηνο (1,3 GHz), αποθηκευτικό χώρο 16GB, εμπρόσθια κάμερα 3,2MP για βιντεοκλήσεις και πίσω κάμερα 13MP με LED Flash, Android 4.4 (Kit Kat) και ενσωματωμένο πλοηγό MLS Destinator Talk&Drive®.

Το MLSiQTalk® Onyx μπορεί να γίνει το νέο σου κινητό! Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στη φόρμα συμμετοχής κι ίσως είσαι εσύ ο τυχερός που θα το κάνει δικό του!

*Ο διαγωνισμός θα είναι ενεργός έως τις 23/2 και στις 24/2 το όνομα του νικητή θα ανακοινωθεί από το gazzetta.gr

MLS: No1 Brand στα Tablets

 

Τελευταία Νέα