Βραβεύθηκε ο Δημήτρης Τομαράς!

Βραβεύθηκε ο Δημήτρης Τομαράς!

Το βραβείο δεν του... έπεσε απ΄ τα χέρια, το κράτησε δυνατά και το αφιέρωσε σε όλη την οικογένεια του Gazzetta.gr! Φίλοι και συνεργάτες του εύχονται να συνεχιστούν οι μαγικές στιγμές!

Βραβεύθηκε ο Δημήτρης Τομαράς!

«Ευχαριστώ τους φίλους και συνεργάτες μου στο Gazzetta.gr γιατί χωρίς αυτούς δεν θα ήμουν εδώ, δεν θα είχα την τιμή να κρατήσω αυτό το βραβείο. Τον Ιούνιο του 2008 το Gazzetta.gr έγινε η νέα μου οικογένεια, μετατράπηκε σε χώρο δημιουργίας, μια ευκαιρία που με βοήθησε να ωριμάσω κι επαγγελματικά. Το αφιερώνω στους γονείς μου και στα παιδιά που βρίσκονται κάθε μέρα στο πλευρό μου, σε όλους μας ανήκει αυτό το βραβείο», ήταν τα τελευταία λόγια που αποτύπωσε στο χαρτί ο Δημήτρης Τομαράς πριν ανέβει στο βάθρο και παραλάβει το βραβείο από την UNESCO Πειραιώς και Νήσων.

 

Βέβαια, το τσαλακωμένο χαρτί έμεινε στην τσέπη, αφού μια μεγάλη αθλητική προσωπικότητα, ο Αντώνης Πυλιαρός φρόντισε να τον βγάλει από τη δύσκολη θέση. Είναι ντροπαλός ο Δημήτρης Τομαράς, αλλά και χαρακτήρας διαμάντι. Τουλάχιστον υποσχέθηκε να διαβάσει τον λόγο του μπροστά σε όλους μας! Λίρα εκατό για την ιστοσελίδα μας, εργατικός, φιλόδοξος και ο κρίκος από... ατσάλι που φροντίζει να μας κρατά τόσο ενωμένους!

 

Δημήτρη Τομαρά σ' ευχαριστούμε για όλα, η οικογένειά του Gazzetta.gr είναι δίπλα σου και γιορτάζει αυτή τη σημαντική διάκριση!

 

Στην μεγάλη γιορτή του Αθλητισμού και του Εθελοντισμού βραβεύτηκαν οι Ειρήνη Αϊνδιλή, Δημοσθένης Ταμπάκος, Φανή Χαλκιά, Κώστα Φιλιππίδης Εύη Μωραϊτίδου, Χρίστος Δρακόπουλος, Γιάννης Γκαϊτατζής, Ανδρέας Μπονόβας, Πέτρος Ξανθόπουλος. Ανδρέας Τζανετουλάκος, Σωτήρης Γεωργουδάκης, Γιώργος Γονιός, Μιχάλης Γεροθόδωρος, Νίκος Τζουνάος, Τάσος Κωνσταντίνου, Νίκος Σεβαστόπουλος, Μανώλης Κώττης, Πέτρος Μπόντζος, Τάκης Παντελής, Στάθης Σταθόπουλος, Γιώργος και Σταύρος Κωνσταντινίδης, Αρης Λυκούδης καθώς και οι μεγάλοι μπασκετμπολίστες του παρελθόντος Βασίλης Γκούμας, Απόστολος Κόντος, Αργύρης Καμπούρης, Κίμων Κοκορόγιαννης, Σταύρος Ελληνιάδης.

 

Από δημοσιογράφους βραβείο πήραν οι: Γιώργος Παπαδάκης, Μπάγια Αντωνοπούλου, καθώς και οι αθλητικοί συντάκτες Μάνος Σταραμόπουλος, Αντώνης Πυλιαρός, Βασίλης Μπακόπουλος, Πέτρος Μαυρογιαννίδης, Κατερίνα Αναστασοπούλου, Μιχάλης Μορφονιός, Γιώργος Χελάκης, Μπάμπης Παπάζογλου, Γιάννης Καρατζαφέρης, Γιώργος Λίγγρης, Γιώργος Μυρισκλάβος, Λευτέρης Σαρελάκος, Παντελής Διαμαντόπουλος, Στέφανος Λεμονίδης, Γιώργος Αργυρόγλου, Γιαννίκος Δούσκας, Δημήτρης Τομαράς και Γιώργος Στασινόπουλος.

 

Βραβεύσεις έλαβαν επίσης η Εθνική Ομάδα Αστέγων, η ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, η ομάδα χάντμπολ ΙΕΚ Ξυνή και του 1995 που πήρε το Κύπελλο και η σημερινή, το στέλεχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Μαρίνα Τσάλη, η Κιβωτός του Κόσμου δια μέσω του Πατήρ Αντώνιου, η αντιδήμαρχος Πολιτισμού δήμου Πειραιά Ειρήνη Νταϊφά, ο αστυνομικός διευθυντής Πειραιά Απόστολος Γιαννούλης, ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Πειραιώς, η Πανελλήνια Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σάλα και η ΑΔΕΔΥ.

Best of internet