Tαχύτητα, έκρηξη και επιστροφή στην Λατινοαμερικάνικη αγορά!

Τάσος Νικολογιάννης Τάσος Νικολογιάννης
Tαχύτητα, έκρηξη και επιστροφή στην Λατινοαμερικάνικη αγορά!

bet365

Ο Τάσος Νικολογιάννης αναφέρεται στα στοιχεία των μεσοεπιθετικών παικτών , που ήρθαν και έρχονται στον Παναθηναϊκό και την απόφαση των "πρασίνων" μετά από καιρό , να στραφούν και στην Λατινοαμερικάνικη αγορά.

Οι μεταγραφές, που έχει κάνει στην επίθεση μέχρι τώρα ο Παναθηναϊκός μας οδηγούν σε ένα συμπέρασμα. Ερχονται παίκτες στην ομάδα με κοινά χαρακτηριστικά. Δηλαδή έκρηξη, ταχύτητα, καλοί στο ένας εναντίον ενός. Αναφέρομαι και στον Μπουμάλ και στον Βλαχοδήμο και στον Μαμούτε. Είναι φανερό, ότι ο Στραματσόνι είδε στο ρόστερ ότι υπήρχε έλλειψη παικτών με αυτά τα στοιχεία. Ακραίοι παίκτες, αλλά και παίκτες ταχυδυναμικοί ικανοί να μπουν στην περιοχή με μία ενέργεια και να γίνουν απειλητικοί. Εκτός από τον Μπουμάλ και τον Βλαχοδήμο, που τους ξέρουμε τα ίδια στοιχεία έχει και ο Μαμούτε σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους δημοσιογράφους, που έχουν γράψει πολύ καλά λόγια για αυτόν. Είναι ένας ογκώδης-όχι σε ύψος αλλά σε μυική δύναμη- επιθετικός και το στιλ του μοιάζει πολύ με αυτό του Νίκου Καρέλη. Εχει τη δυνατότητα και φορ περιοχής να παίξει , αλλά και λίγο πιο αριστερά. Το σκεπτικό να έρθουν τέτοιου είδους παίκτες στην ομάδα είναι σωστό , αφού υπήρχε έλλειψη στο ρόστερ και από ακραίους παίκτες, αλλά και από παίκτες, που είναι περισσότερο απρόβλεπτοι στο παιχνίδι τους.

Βonus έως και 100 ευρώ σου προσφέρει η Vistabet για κάθε κερδισμένο στοίχημα στην αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο Ελλάδας.

Μπορεί φυσικά κάποιος να έχει τις ενστάσεις του για το πότε θα είναι έτοιμος ο Βλαχοδήμος, ο οποίος έχει να παίξει από τον Μάιο, αλλά κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τα στοιχεία του παιχνιδιού του, που ανέφερα. Και στην περίπτωση του Βλαχοδήμου υπάρχει και κάτι ακόμα. Το μεγάλο κίνητρο να πετύχει. Πήγε με μεγάλα όνειρα και προοπτικές στον Ολυμπιακό, αλλά δεν τα κατάφερε. Ισως έχει ευθύνη και ο ίδιος, αλλά η κύρια ευθύνη είναι της πρώην ομάδας του , που τον έστελνε δανεικό από την μία ομάδα στην άλλη, όπως γίνεται με πολλούς Ελληνες και ξένους παίκτες που παίρνει ο Ολυμπιακός από άλλες ελληνικές ομάδες, όχι για να τους κρατήσει, αλλά για να μην τους πάρουν οι αντίπαλοι του. Πολλά είναι τα ονόματα , το βλέπουμε κάθε χρόνο, μην αρχίσω και τα γράφω διότι θα χάσω πολύ χρόνο. Ενας από αυτούς που χάθηκε από αυτή την τακτική του Ολυμπιακού είναι ο Βλαχοδήμος, ο οποίος έχει σοβαρά παράπονα από την συμπεριφορά της πρώην ομάδας του , που εκτός των άλλων τον άφησε ελεύθερο-αν και δεν τον υπολόγιζε- στις 30 Αυγούστου. Κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή , οπότε μέσα σε 10 ημέρες δεν πρόλαβε να βρει ομάδα για να παίξει. Ο Παναθηναϊκός ήθελε να τον πάρει και πριν από ένα χρόνο, αλλά τότε ο παίκτης ήταν δεσμευμένος από τον Ολυμπιακό και τώρα έγινε ο γάμος. Ο Βλαχοδήμος έχει ένα παραπάνω κίνητρο για να πετύχει στον Παναθηναϊκό. Να κάνει μία επανεκκίνηση στην καριέρα του και να δώσει απαντήσεις στην πρώην ομάδα του . Θα τα καταφέρει; Θα το δούμε στο γήπεδο. Πάντως είναι ένας παίκτης με στοιχεία στο παιχνίδι του, που λείπουν από την ομάδα. Πρέπει και ο ίδιος να βάλει κάτω το κεφάλι , να δουλέψει , να κλείσει τα αυτιά του στις υπερβολές, που πάντα λέμε στην Ελλάδα και τότε θα βγάλει στο γήπεδο το ταλέντο, που έχει

Από κει και πέρα και με αφορμή την απόκτηση του Μαμούτε και τις προχωρημένες συζητήσεις με την Ουντινέζε για τον Εβατζελίστα (μέσος που η θέση του είναι οκταροδεκάρι και πουλέν του Στραματσόνι, που ζήτησε την απόκτησή του από την Σάο Πάολο, όταν ήταν προπονητής στην Ουντινέζε) βλέπουμε, ότι ο Παναθηναϊκός ανοίγει και πάλι την Βραζιλιάνικη αγορά . Κάτι που είχε να συμβεί χρόνια. Και γενικά έχω την αίσθηση ότι ο Παναθηναϊκός ανοίγει μετά από καιρό την Λατινοαμερικάνικη αγορά και ίσως κάποια στιγμή να δούμε και Αργεντίνο στην ομάδα, κάτι που αποτελεί διακαή πόθο πολλών φίλων του Παναθηναϊκού και παράπονο από τις μεταγραφές των τελευταίων χρόνων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης

Το σαράκι της δημοσιογραφίας του μπήκε από πιτσιρικάς, όταν γύρναγε από το σχολείο και άκουγε τις περιγραφές αγώνων στο ραδιόφωνο έλεγε ότι ήθελε να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία. Άρρωστος Παναθηναϊκός έγινε από τον πατέρα του και αρχισε από μικρός να πηγαίνει στα γήπεδα. Όταν τελείωσε την φοίτησή του στο εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας το όνειρό του ήταν κάποια μέρα να ασχοληθεί με το ρεπορτάζ της αγαπημένης του ομάδας. Η αρχή της καριέρας του έγινε από τα χαμηλά ρεπορτάζ στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Τότε μεγάλο σχολείο, θυμάται πλέον με θλίψη αυτή την εφημερίδα και πως την οδήγησαν στον αφανισμό αυτοί που την διοικούσαν. Αφού πέρασε από ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β' Εθνικής, διαιτησίας το καλοκαίρι του 1986 έγινε το όνειρό του πραγματικότητα και ανέλαβε το ρεπορτάζ Παναθηναϊκού. Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» , πήγε στο SPORTIME και μετά στην SPORTDAY όπου δουλεύει μέχρι σήμερα.

Σταθμός για την καριέρα του ήταν η συνεργασία του με τον Novasport fm από το 2000. Όπως λέει χαρακτηριστικά , μέχρι τότε δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του, από τότε τον έμαθε σταδιακά πολύς κόσμος. Είναι άρρωστος με την δημοσιογραφία και δεν μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό του χωρίς να ψάχνει το ρεπορτάζ.