Μπάλα, μαγεία και... φουλ στοιχηματικές επιλογές!

Gazzetta team
Μπάλα, μαγεία και... φουλ στοιχηματικές επιλογές!

bet365

Η ώρα των μεγάλων ραντεβού έφτασε! Ματσάρες δίχως αύριο στο Champions League και η Sportingbet.gr παίζει τη δική της μπάλα με πολλά -πάρα πολλά- ειδικά στοιχήματα!

Ο θάνατός σου η ζωή μου ή ο χαμένος... χάνεται στη Φολκσβάγκεν Αρένα! Η Βόλφσμπουργκ υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και οι Γερμανοί έχουν να θυμούνται μόλις μια νίκη κόντρα σε Αγγλους! Οσο για τα ραντεβού με τους «κόκκινους διάβολους», σε όλα έχει χάσει, ενώ όλα συνοδεύτηκαν κι από g.g. Στο 3.20 προσφέρεται το διπλό από τη Sportingbet.gr και στο 1.75 να βρουν δίχτυα και οι δυο! O Μάτα είχε σκοράρει και είχε μοιράσει ασίστ στο πρώτο ματς! Μπορεί ξανά; Στο 4.00 προσφέρεται να βρει δίχτυα και απόψε!

Ιπτάμενα... πουλάρια έχετε δει ξανά; Η Γκλάντμπαχ το έκανε αυτό και πετά από νίκη σε νίκη με τελευταίο θύμα της την Μπάγερν! Δέκα ματς αήττητη έχει στη Bundesliga με τον Σούμπερτ (8 νίκες) στον πάγκο της και πλέον απειλεί τη Σίτι για να εξασφαλίσει την έξοδο στο Europa! H Σίτι θέλει νίκη για να ελπίζει σε πρωτιά, αλλά την τελευταία φορά που δεν μάζεψε τη μπάλα από τα δίχτυα σε εντός έδρας αγώνα της διοργάνωσης... χάνεται κάπου στον Δεκέμβρη του 2011 (2-0 με Μπάγερν). Στο 1.50 προσφέρει η Sportingbet.gr το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δυο ομάδες, ενώ στο 4.57 προσφέρεται να... πετάξουν τα πουλάρια και στο Ετιχαντ! Η Σίτι έχει οκτώ διαφορετικούς σκόρερ στη διοργάνωση, αλλά απουσιάζει ο Αγουέρο! Στο 2.25 προσφέρεται να σκοράρει ο Ντε Μπρόινε!

Ο νικητής του Ντα Λουζ κατακτά την κορυφή του Ομίλου, αν και η ισοπαλία πάει με... Μπενφίκα! Βέβαια, οι Πορτογάλοι στα τέσσερα από τα πέντε... ραντεβού με τους Ισπανούς απέτυχαν να σκοράρουν, ενώ μόνο στη συνάντηση του Σεπτεμβρίου έβαλαν γκολ και έφυγαν με το διπλό από τη Μαδρίτη! Η Ατλέτικο έχει καταφέρει να κρατήσει ανέπαφη εστία στα εννέα από τα δέκα τελευταία ματς στο Champions League! Στο 1.72 τιμάται από τη Sportingbet.gr να μη σκοράρουν οι δυο ομάδες! Η Ατλέτικο επιστρέφει στο συγκεκριμένο γήπεδο για πρώτη φορά έπειτα τον χαμένο τελικό του 2014! Μήπως της το χρωστά η μοίρα; Στο 2.20 προσφέρεται το διπλό των ροχιμπλάνκος!

Θα περάσει η Γιουβέντους από το καμίνι του Σάντσες Πιθχουάν; Η Σεβίλλη που θέλει νίκη για να ελπίζει σε έξοδο στο Europa έχει 10 νίκες στα 11 τελευταία ευρωπαϊκά εντός έδρας ματς! Οι Σεβιγιάνοι έχουν ποικιλία στο σκοράρισμα, αν και η άσπρη βούλα τους αρέσει αρκετά... Από εκεί έχουν πετύχει τα 3 από τα 7 γκολ στο φετινό Champions League. Μάλιστα, τα δυο τα έχει πετύχει ο Μπανέγα και στο 4.75 προσφέρεται από τη Sportingbet.gr το ενδεχόμενο να βρει δίχτυα και απόψε! Στο 2.90 τιμάται το διπλό της «Κυρίας» και στο 2.50 ο άσος, με τη Γιουβέντους να έχει κερδίσει μόλις ένα από τα οκτώ τελευταία εκτός έδρας ματς στην Ισπανία για τη διοργάνωση!

 

Τελευταία Νέα