ΣΥΡΙΖΑ: Δεν έχει οριστικοποιηθεί καμία συμφωνία για τον υποψήφιο Πρόεδρο Δημοκρατίας

Gazzetta team
ΣΥΡΙΖΑ: Δεν έχει οριστικοποιηθεί καμία συμφωνία για τον υποψήφιο Πρόεδρο Δημοκρατίας

bet365

Τι δηλώνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος - «Πρώτες προτεραιότητες της κυβέρνησης αποτελούν η αποκατάσταση της ισότιμης θέσης της χώρας στην Ευρώπη και η προετοιμασία των προγραμματικών δηλώσεων» τονίζει ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

«Δεν έχει οριστικοποιηθεί καμία συμφωνία για το πρόσωπο του υποψηφίου Προέδρου της Δημοκρατίας» επισημαίνει σε σχόλιό του με αφορμή δημοσιεύματα στον Τύπο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

Τις τελευταίες ώρες διακινούνται πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες ο Αλέξης Τσίπρας προσανατολίζεται να προτείνει για διάδοχο του Κάρολου Παπούλια τον Δημήτρη Αβραμόπουλο, Επίτροπο της χώρας στην Κομισιόν.

Με την σημερινή δήλωσή του, ο κ. Σακελλαρίδης δεν κατονομάζει τον κ. Αβραμόπουλο, ούτε και αναφέρεται σε ονόματα υποψηφίων. Κυρίως όμως, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν διαψεύδει την ύπαρξη συζητήσεων σχετικά με το ενδεχόμενο της υποψηφιότητας του Δημήτρη Αβραμόπουλου για την Προεδρία της Δημοκρατίας.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Σακελλαρίδης τονίζει απλώς ότι δεν έχει οριστικοποιηθεί καμία συμφωνία για το πρόσωπο του υποψηφίου Προέδρου...

«Πρώτες προτεραιότητες της κυβέρνησης αποτελούν η αποκατάσταση της ισότιμης θέσης της χώρας στην Ευρώπη και η προετοιμασία των προγραμματικών δηλώσεων» καταλήγει το σχόλιο του κ. Σακελλαρίδη.

Πηγή: protothema.gr

 

Τελευταία Νέα