Στην Μυτιλήνη... έπεσαν κορμιά, στην Λεωφόρο σήμερα να παίξουν με μυαλό...

Τάσος Νικολογιάννης Τάσος Νικολογιάννης
Στην Μυτιλήνη... έπεσαν κορμιά, στην Λεωφόρο σήμερα να παίξουν με μυαλό...

bet365

O Tάσος Νικολογιάννης στέκεται στην... μάχη της Μυτιλήνης και θυμίζει στους παίκτες του Παναθηναϊκού, ότι στην Λεωφόρο θα παίξουν την χρονιά τους και από σήμερα κόντρα στην Κέρκυρα πρέπει να δείξουν αν αντέχουν τον πρωταθλητισμό

Στην Λεωφόρο θα παίξει όλα τα ντέρμπι στον δεύτερο γύρο ο Παναθηναϊκός και τα περισσότερα ματς με τις μικρομεσαίες ομάδες και από τα αποτελέσματα κυρίως στην έδρα του θα κριθεί η πορεία του στον δεύτερο γύρο. Σήμερα, λοιπόν, είναι καιρός να δείξει στην Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός ότι θα αφήσει πίσω γκέλες τύπου ΟΦΗ. Το έκανε αυτό με τον Πανθρακικό, όταν έβαλε τέσσερα γκολ και προηγήθηκε στο 14ο δευτερόλεπτο, αλλά θα πρέπει να το κάνει συνέχεια αυτό, όποτε παίζει στην Λεωφόρο η ομάδα. Να δίνει στον αντίπαλο να καταλάβει, ότι από την Λεωφόρο δεν περνάει. Και αυτό πρέπει να γίνει και σήμερα με την Κέρκυρα. Και επειδή δεν παίζει ο Μπέργκ (που ταλαιπωρείται από ίωση), πρέπει όλοι οι υπόλοιποι να κάνουν κάτι παραπάνω, για να καλύψουν το κενό του και να τερματίσουν το 2014 όντας στο -5 από τον ΠΑΟΚ και το -4 από τον Ολυμπιακό και έχοντας και τους δύο στην Λεωφόρο. Η τεσσάρα από την Ξάνθη μας πίκρανε όλους, αλλά η ζωή συνεχίζεται και στο χέρι των παικτών είναι να δείξουν στο γήπεδο, αν αντέχουν τον πρωταθλητισμό, η όχι. Και να ξέρουν κάτι. Η Κέρκυρα παίζει κομπλέ σήμερα (μόνο ο Ανδρεόπουλος θα απουσιάσει) και οι παίκτες της θα παίξουν σαν τα σκυλιά του πολέμου. Τον υπέρ πάντων αγώνα. Πως έπαιξαν κόντρα στον Ολυμπιακό στο 0-4; Ακριβώς το αντίθετο. Ας μπουν, λοιπόν, σήμερα στο γήπεδο οι παίκτες του Παναθηναϊκού με το μυαλό, ότι αν δώσουν δικαιώματα η Κέρκυρα θα κάνει τα πάντα, για να πάρει αποτέλεσμα. Και με καθυστερήσεις και με όλα αυτά που κάνουν αυτού του είδους οι ομάδες. Και καλά κάνουν όλες αυτές οι ομάδες, αρκεί να παίζουν έτσι με όλους τους αντιπάλους. Όχι με άλλους σκιζόμαστε και άλλους τους μαρκάρουμε με τα μάτια.

Είπα μαρκάρουμε με τα μάτια και θυμήθηκα το ματς της Μυτιλήνης . Ήταν ένα παιχνίδι, που πραγματικά... έπεσαν κορμιά. Οι παίκτες της Καλλονής μπήκαν με το… μαχαίρι στα δόντια, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, όπως φάνηκε και σε όλα τα γκολ, που δέχθηκαν και με τον τρόπο που μαρκάρουν τους αντιπάλους. Επίσης ο Γιάννης Ματζουράκης είδε, ότι δεν θα έχει τον Καμαρά στην επίθεση λόγω τραυματισμού που υπέστη στο ματς με τον ΟΦΗ και είπε να δηλώσει και τον έτερο επιθετικό που είχε διαθέσιμο τον Χουάνμα, για να εκτίσει την ποινή του στο ματς με τον Ολυμπιακό για να το κάνει ακόμα πιο δύσκολο το παιχνίδι… Για την ομάδα του. Δεν μιλάω για τις απουσίες πέντε βασικών παικτών. Εξάλλου για μένα δεν μετράει τόσο το ποιοι παίζουν, αλλά το πώς παίζουν… Θυμάμαι στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είχε βγει μετά ο Γιάννης Ματζουράκης και στην φάση, που ήταν κόκκινη του Χογκ (που δεν την έδειξε ο Τριτσώνης) για ανατροπή στον Κλωναρίδη, είχε πει ότι έπρεπε να βγει κίτρινη για θέατρο στον Κλωναρίδη. Η πρόκληση έχει και όρια. Μετά το ματς του Σαββάτου δεν είπε τίποτα. Κρίμα, πραγματικά κρίμα για τον κυρ Γιάννη τον Ματζουράκη.

Και να κλείσω για αυτό το παιχνίδι με μία ακόμα διαπίστωση. Ο Ολυμπιακός κέρδισε ένα πέναλτι, που δικαίως του δόθηκε από τον διαιτητή, διότι ήταν. Με μία διαφορά. Το ίδιο ακριβώς πέναλτι είχε δοθεί στον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη κόντρα στον Ολυμπιακό την περίοδο 2007-08 σε χέρι του Άντζα από σέντρα του Νίλσον. Με τον ίδιο τρόπο έκανε το χέρι ο Άντζας, αλλά υπάρχει μία διαφορά. Οι ίδιοι, που λένε σήμερα(σωστά), ότι ήταν πέναλτι αυτό που πήρε ο Ολυμπιακός στην Καλλονή, έλεγαν τότε, ότι ήταν ψεύτικο το πέναλτι, που κέρδισε ο Παναθηναϊκός. Και δεν μιλάω μόνο για φίλους του Ολυμπιακού, αλλά και για δημοσιογράφους και εφημερίδες. Στις 14 Ιανουαρίου 2008 είναι τα δημοσιεύματα. Μπείτε για να δείτε αυτό που έλεγα πριν λίγο καιρό «με λένε Ρίζο…». Αυτό, για να μην τρώνε κουτόχορτο κάποιοι. Και αυτό το κάνω, μπας και ξυπνήσουν κάποιοι και δουν τα πράγματα, όπως έχουν…

ΥΓ: Η διοίκηση της Καλλονής δεν κράτησε ούτε τα προσχήματα. 1000 εισιτήρια στον Ολυμπιακό κανένα στον Παναθηναϊκό. Είπαμε να το φωνάζεις, με ποιον είσαι φιλαράκι, αλλά όχι και να το δείχνεις χωρίς τσίπα…

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης

Το σαράκι της δημοσιογραφίας του μπήκε από πιτσιρικάς, όταν γύρναγε από το σχολείο και άκουγε τις περιγραφές αγώνων στο ραδιόφωνο έλεγε ότι ήθελε να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία. Άρρωστος Παναθηναϊκός έγινε από τον πατέρα του και αρχισε από μικρός να πηγαίνει στα γήπεδα. Όταν τελείωσε την φοίτησή του στο εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας το όνειρό του ήταν κάποια μέρα να ασχοληθεί με το ρεπορτάζ της αγαπημένης του ομάδας. Η αρχή της καριέρας του έγινε από τα χαμηλά ρεπορτάζ στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Τότε μεγάλο σχολείο, θυμάται πλέον με θλίψη αυτή την εφημερίδα και πως την οδήγησαν στον αφανισμό αυτοί που την διοικούσαν. Αφού πέρασε από ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β' Εθνικής, διαιτησίας το καλοκαίρι του 1986 έγινε το όνειρό του πραγματικότητα και ανέλαβε το ρεπορτάζ Παναθηναϊκού. Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» , πήγε στο SPORTIME και μετά στην SPORTDAY όπου δουλεύει μέχρι σήμερα.

Σταθμός για την καριέρα του ήταν η συνεργασία του με τον Novasport fm από το 2000. Όπως λέει χαρακτηριστικά , μέχρι τότε δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του, από τότε τον έμαθε σταδιακά πολύς κόσμος. Είναι άρρωστος με την δημοσιογραφία και δεν μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό του χωρίς να ψάχνει το ρεπορτάζ.