Προστατεύει Κλάους-Τζιόλη για Ολυμπιακό

Απόστολος Παγώνης
Προστατεύει Κλάους-Τζιόλη για Ολυμπιακό

bet365

Ο Άγγελος Αναστασιάδης αποφάσισε να ξεκουράσει τους Αθανασιάδη και Τζιόλη ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Στα πλάνα του Έλληνα τεχνικού δεν βρίσκονται και οι Μακ και Μαντούρο. Δείτε την προπόνηση του ΠΑΟΚ μέσα από το επίσημο κανάλι της ομάδας στο youtube.

Μετά τις ασκήσεις φυσικής κατάστασης κι αποθεραπείας από την ταλαιπωρία του ταξιδιού στη Λευκορωσία, οι παίκτες του Δικεφάλου σήμερα ακούμπησαν μπάλα δουλεύοντας τεχνική και τακτική με μεταβιβάσεις, 5-2 και παιχνίδι σε μικρό χώρο.
Οι ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν σε όλο το ματς με τη Ντινάμο ακολούθησαν δικό τους πρόγραμμα αποφόρτισης.

Ο Στέφανος Αθανασιάδης έμεινε στο γυμναστήριο και συνέχισε τη θεραπεία στο μεγάλο δάκτυλο του δεξιού ποδιού όπου έχει υποστεί αιμάτωμα από κλωτσιά. Η κατάσταση του Κλάους ήταν σαφώς βελτιωμένη, ωστόσο δεν είναι σίγουρο αν θα βρίσκεται στη διάθεση του Άγγελου Αναστασιάδη για τον αγώνα της Κυριακής.

Αμφίβολος είναι κι ο Αλέξανδρος Τζιόλης, ο οποίος επίσης υποβάλλεται σε θεραπεία για τις ενοχλήσεις στους προσαγωγούς που τον ταλαιπωρούν. Αυτοί που σίγουρα δε θα είναι στα πλάνα του Ελληνα τεχνικού είναι οι Ρόμπερτ Μακ, Χέντβιγκες Μαντούρο. Ο πρώτος αισθάνεται καλύτερα, μα δεν είναι 100% έτοιμος κι ο δεύτερος ενώ δεν αισθάνεται ενοχλήσεις στη γάμπα, έχει χάσει πολλές προπονήσεις. Νοκ άουτ φυσικά και οι Γιώργος Κατσικάς, Παναγιώτης Δεληγιαννίδης.

Μετά το τέλος της προπόνησης το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΟΚ δείπνησε στον τέταρτο όροφο του γηπέδου της Τούμπας κι ανανέωσε το ραντεβού του για το πρωί της Κυριακής που θα πραγματοποιηθεί το καθιερωμένο χαλάρωμα.

 

Τελευταία Νέα