Έκπληξη με Μαυρία στην Εθνική

Νίκος Ρόλλας
Έκπληξη με Μαυρία στην Εθνική

bet365

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι ανακοίνωσε την προεπιλογή των Ελλήνων του εξωτερικού, στους οποίους συμπεριέλαβε τον Μαυρία. Η εξήγηση για τους Κυργιάκο, Καράμπελα και Φετφατζίδη.

Με εκπλήξεις συνοδεύτηκε η προεπιλογή των Ελλήνων του εξωτερικού, από τον Κλαούντιο Ρανιέρι για τα παιχνίδια με την Φινλανδία και την Βόρειο Ιρλανδία, στις 11 και στις 14 Οκτωβρίου αντίστοιχα.

Σε αυτή συμπεριλήφθηκε τόσο ο Χάρης Μαυρίας, ο οποίος δεν έχει παίξει φέτος από την Σάντερλαντ (τον είχε δει όμως ο Ιταλός τεχνικός στο παιχνίδι της Ελπίδων με την Πολωνία στην Κατερίνη), όσο και οι Νίκος Καράμπελας, Γιάννης Φετφατζίδης και Κυργιάκος Παπαδόπουλος που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Αντιθέτως, εκτός για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι και παρά τα 4 γκολ του σε 3 παιχνίδια, έμεινε ο Φάνης Γκέκας.

Αναλυτικά την προεπιλογή αποτελούν οι: Ορέστης Καρνέζης, Παναγιώτης Κονέ (Ουντινέζε), Βασίλης Τοροσίδης, Κώστας Μανωλάς, Χοσέ Χολέμπας (Ρόμα), Βαγγέλης Μόρας, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Παναγιώτης Ταχτσίδης (Ελλάς Βερόνα), Γιάννης Φετφατζίδης (Τζένοα), Λουκάς Βύντρα, Νίκος Καράμπελας (Λεβάντε), Σωκράτης Παπασταθόπουλος (Μπορούσια Ντόρτμουντ), Κυριάκος Παπαδόπουλος (Μπάγερ Λεβερκούζεν), Στέφανος Καπίνο (Μάιντς), Γιώργος Σαμαράς (Γουέστ Μπρόμγουιτς Άλμπιον), Χάρης Μαυρίας (Σάντερλαντ), Ανδρέας Σάμαρης (Μπενφίκα) και Αβραάμ Παπαδόπουλος (Τραμπζονσπόρ).

Όσον αφορά τις περιπτώσεις των Καράμπελα, Παπαδόπουλου και Φετφατζίδη υπάρχει εξήγηση για το γεγονός οτι συμπεριλήφθηκαν παρά τους τραυματισμούς τους. Ο πρώτος είναι οτι ο Κλαούντιο Ρανιέρι θέλει να γνωρίζουν οι σύλλογοι των συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών οτι είναι στα πλάνα του, ενώ ο δεύτερος έχει να κάνει για την σχέση που θέλει να έχει μαζί τους.

Για παράδειγμα ο Καράμπελας ήταν στην προεπιλογή για την Ρουμανία, αλλά κόπηκε λόγω του τραυματισμού του με την Λεβάντε. Ταξίδεψε όμως στην Αθήνα, γνωρίστηκε με τον Ιταλό τεχνικό και εξετάστηκε από το ιατρικό τιμ της Εθνικής. Για τον Κυργιάκο Παπαδόπουλο δεν τίθεται τέτοιο θέμα, καθώς αν δεν έχει επιστρέψει στην ενεργό δράση μέχρι τότε, θα «κοπεί» από τη στιγμή που ήταν κανονικά στο Καραϊσκάκη στις αρχές του μήνα. Το ίδιο όμως δεν ισχύει για τον Γιάννη Φετφατζίδη.

Ο μέσος της Τζένοα δεν έχει γνωριστεί ακόμη με τον ομοσπονδιακό τεχνικό και είναι πολύ πιθανό, ακόμη και αν δεν είναι σε κατάσταση να αγωνιστεί, να ταξιδέψει στην Ελλάδα...

 

Τελευταία Νέα