Κερδίστε 15 συλλεκτικά t-shirt των «300» (pics & vid)

Gazzetta team
Κερδίστε 15 συλλεκτικά t-shirt των «300» (pics & vid)

bet365

Βασισμένο στο τελευταίο graphic novel του Φρανκ Μίλερ με τίτλο “Ξέρξης” και εμπνευσμένο από την παγκόσμια επιτυχία “300”, το νέο κεφάλαιο της επικής ταινίας με τίτλο 300: H ANOΔΟΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ κυκλοφορεί τώρα σεDVD, BLU-RAY & BLU-RAY 3D.

Ο Ζακ Σνάιντερ, από τη θέση του παραγωγού, περιγράφει πώς η ταινία “είναι κάτι περισσότερο από μια συνέχεια της πρώτης”. “Το αποτέλεσμα της ταινίας κόβει την ανάσα με τη δόση ενέργειας που μεταφέρει και μοιάζει με σουρεαλιστικό”, δηλώνει.

H ταινία «300: H ANOΔΟΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ» κυκλοφορεί τώρα σε DVD, καθώς και σε Blu-ray και σε Blu-ray 3D η οποία παρουσιάζεται και σε συσκευασία steelbook, στο δίκτυο λιανικής πώλησης από την Village. Oι εκδόσεις αυτές περιλαμβάνουν επίσης εντυπωσιακά special features που θα ενθουσιάσουν τους φανς του είδους.

Πρωταγωνιστές: Σάλιβαν Στέιπλετον, Έβα Γκριν, Λένα Χίντεϊ, Χανς Μάθισον, Ροντρίγκο Σαντόρο, Κάλαν Μάλβεϊ, Ντέιβιντ Ουένχαμ, Τζακ Ο’ Κόνελ, ΆντριουΤίερμαν, Ίγκαλ Νάορ, Άντριου Πλίβιν

Σκηνοθεσία: Νόαμ Μούρο

ΣΥΝΟΨΗ: Ο Έλληνας στρατηγός Θεμιστοκλής θα βρεθεί αντιμέτωπος στην εισβολή ισχυρών Περσικών δυνάμεων οι οποίες διοικούνται από τον θεό-βασιλιά Ξέρξη και καθοδηγούνται από την Αρτεμισία, την εκδικητική αρχηγό του στρατού τους. Γνωρίζοντας ότι η μόνη ελπίδα να επικρατήσει έναντι της Περσικής αρμάδας είναι να ενώσει την Ελλάδα, ο Θεμιστοκλής θα δείξει τον δρόμο ο οποίος θα αλλάξει την πορεία του πολέμου.

ΒLU-RAY/BLU-RAY 3D STEELBOOK SPECIAL FEATURES

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΕΞΤΡΑ ΥΛΙΚΟ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ

300: H ANOΔΟΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ!

* Ανακαλύψτε πώς οι ιστορικές μάχες των 300 και 300: H Άνοδος της Αυτοκρατορίας ενώθηκαν για να δημιουργήσουν 3 ΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ!

* Μεταφέροντας τη μηχανή του πολέμου στο νερό στο Η ΜΑΧΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

* Γνωρίστε τις στρατιωτικές ιδιοφυίες και τις εκδικητικές βασίλισσες που αλλάξαν την ιστορία στο ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ & ΘΡΥΛΟΙ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΡΙΕΣ

* Γίνε μάρτυρας των σωματικών, πνευματικών και προκλήσεων απόδοσης για να ΓΙΝΕΙΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΗ!

Κέρδισε κι εσύ ένα συλλεκτικό t-shirt της ταινίας συμπληρώνοντας τα στοιχεία σου στην παρακάτω φόρμα συμμετοχής. Ο διαγωνισμός θα είναι ενεργός έως την Κυριακή 5/10 και οι 15 νικητές θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα 6/10.

 

Τελευταία Νέα