Στον τελικό του Μουντομπάσκετ με την Status!

Gazzetta team
Στον τελικό του Μουντομπάσκετ με την Status!

bet365

Θα θέλατε στις 14 του μήνα να δείτε live τον τελικό του Μουντομπάσκετ; Η STATUSBET δίνει την ευκαιρία σε έναν τυχερό να ταξιδέψει στη Μαδρίτη και να απολαύσει την μεγάλη γιορτή!

Η STATUSBET, η ανερχόμενη εταιρία online στοιχήματος και καζίνο, διοργανώνει για τους χρήστες της διαγωνισμό με έπαθλο ένα ταξίδι για τον τελικό που θα διεξαχθεί στο Palau de Deportes της Μαδρίτης ( το πακέτο περιλαμβάνει 2 εισιτήρια κατηγορίας Α, 2 αεροπορικά εισιτήρια και διαμονή για δύο άτομα σε ξενοδοχείο 3* στη Μαδρίτη). Επιπλέον, για 30 χρήστες θα κληρωθούν free bet αξίας 10€ για να για να στοιχηματίσουν με Status!

Παρακολουθείστε την πορεία των εθνικών ομάδων μέχρι το μεγάλο τελικό και όλα τα σχόλια που συνοδεύουν τις εμφανίσεις της Επίσημης Αγαπημένης, στο statusblog.gr και μείνετε συντονισμένοι σε Facebook και Twitter για την κλήρωση της 11ης Σεπτέμβριου που θα αναδείξει το μεγάλο τυχερό που θα ταξιδέψει στην Ισπανία.

Η συμμετοχή στο διαγωνισμό ολοκληρώνεται σε 4 απλά βήματα:

  1. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.statusbet.com/el

  2. Ανοίξτε ένα λογαριασμό χρήστη με τα ακριβή στοιχεία σας ή συνδεθείτε στο λογαριασμό που διατηρείτε ήδη.

  3. Πραγματοποιήστε μια κατάθεση και τοποθετήστε τουλάχιστον 1 στοίχημα σε αγώνα του Mundobasket .

  4. Μόλις ολοκληρωθεί η άνω διαδικασία, αποστέλλετε email στο [email protected] με το όνομα χρήστη και τον αριθμό του στοιχήματός σας.

Όροι & προϋποθέσεις διαγωνισμού

  1. Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος νέοι και υπάρχοντες χρήστες της STATUSBET.

  2. Οι συμμετέχοντες που θα εγγραφούν στην ιστοσελίδα statusbet.com πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 21ο έτος της ηλικίας τους.

  3. Οι έγκυρες εγγραφές στην ιστοσελίδα και οι οποίες θα συμμετάσχουν στο διαγωνισμό περιορίζονται σε μία ανά άτομο, οικογένεια, διεύθυνση νοικοκυριού, διεύθυνση e-mail, τηλεφωνικό αριθμό, ίδιο αριθμό λογαριασμού πληρωμής (π.χ. χρεωστική ή πιστωτική κάρτα) και υπολογιστή που μοιράζεται π.χ. δημόσια βιβλιοθήκη ή χώρο εργασίας.

  4. Όλα τα στοιχεία που θα συμπληρώσει ο διαγωνιζόμενος στη φόρμα εγγραφής πρέπει να είναι ακριβή και να επαληθεύονται με επίσημα έγγραφα (ταυτότητα, λογαριασμός ΔΕΚΟ κτλ)

  5. Το στοίχημα ή τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν από το χρήστη, δεν υπόκεινται σε προϋπόθεση απόδοσης ή τύπο στοιχήματος, αλλά οφείλουν να περιλαμβάνουν τουλάχιστον 1 αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου Μπάσκετ 2014.

  6. Ο νικητής του διαγωνισμού, οφείλει να έχει όλα τα απαραίτητα έγγραφα για να πραγματοποιήσει το ταξίδι (ταυτότητα με λατινικούς χαρακτήρες ή διαβατήριο σε ισχύ) καθώς και το άτομο που θα επιλέξει ο ίδιος να ταξιδέψει μαζί του.

  7. Σε περίπτωση αδυναμίας του νικητή να ταξιδέψει, κηρύσσεται αυτόματα νικητής ο δεύτερος επιλαχών.

  8. Ισχύουν οι Γενικοί Όροι και Προϋποθέσεις.

  9. H προσφορά ανήκει αποκλειστικά στην STATUSBET.

 

Τελευταία Νέα