Τέλος ο Τσιστιακόφ

Τέλος ο Τσιστιακόφ

bet365

Ο Γερμάν Τσιστιακόφ ανακοίνωσε στους παίκτες του ΠΑΟΚ στα αποδυτήρια πως δεν θα συνεχίσει να εργάζεται για την ομάδα λέγοντας μεταξύ άλλων πως ένας από τους λόγους είναι πως δεν μπόρεσε να κάνει τις απαραίτητες αλλαγές για να πάει η ομάδα μπροστά.

Το κλίμα για τον Γερμάν Τσιτσιακόφ είχε βαρύνει το τελευταίο διάστημα και όπως είχε γράψει και το gazzetta.gr, υπήρξε μια έντονη δυσαρέσκεια προς το πρόσωπο του γιατί εμφανιζόταν συνεχώς σε ξένα χωράφια. Τελικά όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά και από σήμερα ο Λιθουανός στρατηγικός σύμβουλος του Ιβάν Σαββίδη αποτελεί παρελθόν από τον ΠΑΟΚ.

Αυτό το ανακοίνωσε ο ίδιος στους παίκτες της ομάδας, μιλώντας τους στα αποδυτήρια. Αναλυτικά τους ανέφερε: «Ο ένας λόγος που φεύγω είναι πως δεν μπόρεσα να κάνω τις απαραίτητες αλλαγές στην ομάδα, ώστε να κάνει βήματα μπροστά, ανεβάζοντας την επίπεδο. Επίσης λείπω 2 χρόνια πολύ μακρυά από την οικογένεια μου. Σας ευχαριστώ για την συνεργασία και αν έκανα άθελα μου όλο αυτόν τον καιρό κάποια λάθη σας ζητώ συγνώμη».

Ο Τσιστιακόφ θα έχει μία ακόμη συνάντηση με τον Ιβάν Σαββίδη, όπου και θα λυθεί η συνεργασία των δύο πλευρών.

 

Τελευταία Νέα