Νέα... επίθεση από Κούγια! (vid)

Gazzetta team
Νέα... επίθεση από Κούγια! (vid)

bet365

Επίθεση σε ομάδες που βρίσκονται στην Α' Εθνική ή διεκδικούν την άνοδό τους σε αυτή, εξαπέλυσε ο ισχυρός άνδρας της Παναχαϊκής.

Με την διαδικασία των πλεί οφ και τις ομάδες που συμμετέχουν σε αυτά τα έβαλε ο Αλέξης Κούγιας, που μιλώντας στην κάμερα του ΟΤΕ τόνισε πως το πρωτάθλημα απαξιώνεται από την απουσία μεγάλων συλλόγων.

Αναλυτικά:

«Είναι αδιανόητο για μένα, όπως τα έκαναν φέτος, να συμμετέχουν στα πλέι οφ ο Αιγινιακός, ο Ηρακλής Ψαχνών, ο Φωστήρας και τα Χανιά. Τι σημαίνουν αυτές οι ομάδες για το ελληνικό ποδόσφαιρο; Τίποτα... Και κινδυνεύει να μείνει εκτός ο Ηρακλής, που εύχομαι να ανέβει. Φανταστείτε μία Super League του χρόνου χωρίς την ΑΕΚ, τον Άρη, τον Ηρακλή, την Παναχαϊκή, την ΑΕΛ, τον Πανσερραϊκό. Και θα είναι παρούσες η Καλλονή, ο Πλατανιάς, η Κασσιόπη, γιατί δεν είναι η Κέρκυρα, αλλά ένα χωριό, ο Λεβαδειακός των 100 εισιτηρίων, η Τρίπολη των 200 και η Βέροια των 300 και να μένουν εκτός αυτές οι ομάδες που είναι περήφανες, μπορούν να σημάνουν κάτι για το ελληνικό ποδόσφαιρο και έχουν καθαρά παιχνίδια».

 

Τελευταία Νέα