Στη Νιόν με ελπίδα για Ευρώπη!

Gazzetta team
Στη Νιόν με ελπίδα για Ευρώπη!

bet365

Στον Παναθηναϊκό ελπίζουν να πείσουν τους ανθρώπους της UEFA ώστε να επιτρέψουν στην ομάδα να παίξει στην Ευρώπη, περιμένοντας παράλληλα ενδεχόμενη αρνητική απόφαση να μην τους χαλάσει τον προγραμματισμό.

Ο φάκελος του Παναθηναϊκού δεν απορρίφθηκε, αλλά παραπέμφθηκε στην αρμόδια ειδική επιτροπή της UEFA, τo Financial Fair Play Panel, προκειμένου να αποφανθεί για το τι θα συμβεί. Με σκοπό να πείσουν τους αρμόδιους να δώσουν το «ok» ώστε οι «πράσινοι» να παίξουν Ευρώπη, ο Γιάννης Αλαφούζος και οι συνεργάτες του θα πάνε στη Νιόν της Ελβετίας μέσα στη βδομάδα, όντες συγκρατημένα αισιόδοξοι ότι αν τελικά κοπεί ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο Παναθηναϊκός θα πάρει τη θέση του και θα παίξει Europa League.

Παράλληλα, υπάρχει βεβαιότητα ότι αν η UEFA αποφανθεί αρνητικά, αυτό δεν θα επηρεάσει το θέμα της άδειας από την ΕΠΟ και δεν θα χαλάσει το μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας. Οι ομάδες που δεν παίρνουν άδεια δικαιούνται τρεις μεταγραφές παικτών άνω των 24, τέσσερις ανανεώσεις και απεριόριστο αριθμό παικτών κάτω των 24.

Οι «πράσινοι» έχουν προχωρήσει τις κινήσεις τους βέβαιοι ότι δεν θα υπάρξουν επιπλοκές και ούτε να σκέφτονται δεν θέλουν το ενδεχόμενο να πάει στράφι όλος ο σχεδιασμός. Πάντως, δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ο Παναθηναϊκός να φτάσει μέχρι το CAS.

 

Τελευταία Νέα