Για αυτό θέλει ΜΟΝΟ τον Μπέργκ!

Για αυτό θέλει ΜΟΝΟ τον Μπέργκ!

bet365

Ο Τάσος Νικολογιάννης μέσα από το blog του στο gazzetta εξηγεί τους λόγους για τους οποίους ο Γιάννης Αναστασίου ψηφίζει... δαγκωτό Μπέργκ!

Ο Γιάννης Αναστασίου έχει ζητήσει εδώ και πολύ καιρό την απόκτηση του Μάρκους Μπέργκ και επιμένει σε αυτόν. Μάλιστα πήγε και ο ίδιος και τον είδε στην Σουηδία πριν λίγες ημέρες και του ανέλυσε το πλάνο και έχει παίξει σημαντικό ρόλο αυτή η κουβέντα στην επιθυμία του Σουηδού επιθετικού να έρθει στον Παναθηναϊκό. Και μάλιστα για την θέση του επιθετικού κορυφής στο 4-1-4-1, που θέλει να παίξει ο Αναστασίου θέλει ΜΟΝΟ τον Μπέργκ για κάποιους λόγους. Ποιοι είναι αυτοί;

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού θέλει από τον επιθετικό κορυφής να είναι κατ'αρχάς γρήγορος, αλλά να είναι το ίδιο καλός και εντός περιοχής , αλλά και έξω από την περιοχή. Εντός περιοχής, για να σκοράρει, όποτε του δίνεται η ευκαιρία, εκτός περιοχής για να βοηθάει στην δημιουργία του παιχνιδιού.

Ο Αναστασίου θέλει από τον βασικό επιθετικό του να μπορεί να «σπάει» την μπάλα στους ακραίους, που θα πατάνε περιοχή , να «τραβάει» μαζί του έξω από την περιοχή τους αντιπάλους αμυντικούς και να δημιουργεί χώρους. Αυτά μπορεί να τα κάνει ο Μπέργκ και για αυτό τον θέλει πάση θυσία ο τεχνικός του Παναθηναϊκού. Και για αυτό θα εξαντλήσει τις πιθανότητες ο Παναθηναϊκός για να τον αποκτήσει. Αλλον Μπέργκ δεν έχει υπόψη του ο Αναστασίου, για βασικό φορ. Ο Καστιλιόν της Χέρακλες είναι στο μυαλό του Αναστασίου , για δεύτερη λύση πίσω από τον Μπέργκ, όπως και ένας άλλος επιθετικός

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης

Το σαράκι της δημοσιογραφίας του μπήκε από πιτσιρικάς, όταν γύρναγε από το σχολείο και άκουγε τις περιγραφές αγώνων στο ραδιόφωνο έλεγε ότι ήθελε να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία. Άρρωστος Παναθηναϊκός έγινε από τον πατέρα του και αρχισε από μικρός να πηγαίνει στα γήπεδα. Όταν τελείωσε την φοίτησή του στο εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας το όνειρό του ήταν κάποια μέρα να ασχοληθεί με το ρεπορτάζ της αγαπημένης του ομάδας. Η αρχή της καριέρας του έγινε από τα χαμηλά ρεπορτάζ στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Τότε μεγάλο σχολείο, θυμάται πλέον με θλίψη αυτή την εφημερίδα και πως την οδήγησαν στον αφανισμό αυτοί που την διοικούσαν. Αφού πέρασε από ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β' Εθνικής, διαιτησίας το καλοκαίρι του 1986 έγινε το όνειρό του πραγματικότητα και ανέλαβε το ρεπορτάζ Παναθηναϊκού. Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» , πήγε στο SPORTIME και μετά στην SPORTDAY όπου δουλεύει μέχρι σήμερα.

Σταθμός για την καριέρα του ήταν η συνεργασία του με τον Novasport fm από το 2000. Όπως λέει χαρακτηριστικά , μέχρι τότε δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του, από τότε τον έμαθε σταδιακά πολύς κόσμος. Είναι άρρωστος με την δημοσιογραφία και δεν μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό του χωρίς να ψάχνει το ρεπορτάζ.