Αταλάντα – Βερόνα 3-2: Λύτρωση στο 93' (vid)

Gazzetta team
Αταλάντα – Βερόνα 3-2: Λύτρωση στο 93' (vid)

bet365

Οι Βερονέζοι προηγήθηκαν δύο φορές αλλά οι Μπεργκαμάσκι επέστρεψαν ισάριθμες για να πάρουν τελικά τη νίκη με "ήρωα" τον Τζιμσίτι στις καθυστερήσεις.

Στους 28 βαθμούς, όσους έχει και η 5η Κάλιαρι (παίζει την Κυριακή), στο -1 από την 4η Ρόμα, βρίσκεται πλέον η Αταλάντα, η οποία χρειάστηκε να παλέψει ως το 93ο λεπτό για να επικρατήσει κόντρα σε μια Βερόνα που επιβεβαίωσε ξανά ότι είναι δύσκολος αντίπαλος για όλους. Η ομάδα του Ιβάν Γιούριτς άνοιξε το σκορ στο 23' με τον Ντι Κάρμινε (κοιμήθηκε η άμυνα) και στεκόταν καλά, μέχρι που ήρθε η φάση του 44ου λεπτού και η ισοφάριση από το ωραίο σουτ του Μαλινόβσκι.

Παρ' όλα αυτά, η Βερόνα δεν πτοήθηκε και στο 57' πήρε ξανά προβάδισμα, με τον Ντι Κάρμινε να σκοράρει και πάλι (στην αντεπίθεση αυτή τη φορά). Το VAR, όμως, δεν της... έκανε τη χάρη στο 62', αφού επιβεβαιώθηκε το πέναλτι του Φαραόνι, με τον Μουριέλ να εκτελεί για το 2-2 δύο λεπτά αργότερα. Το ματς ήταν ανοιχτό, η Βερόνα έμεινε με 10 στο 85' λόγω της αποβολής του Νταβίντοβιτς και στο 93' συνδυάστηκαν οι τρεις αμυντικοί της Αταλάντα: Ο Παλομίνο γύρισε στον Τολόι, αυτός την έστειλε στον Τζιμσίτι και από εκεί πήγε στα δίχτυα για το 3-2.

 

Τελευταία Νέα