Φτωχέ μου Κόβατς…

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Φτωχέ μου Κόβατς…

bet365

Ο γεροΓιοβάισα ξέρει πώς νιώθει ο απολυμένος Νίκο Κόβατς και αναρωτιέται αν ο Ολυμπιακός μπορεί να ελπίζει στο Μόναχο.

Όταν ήμουν 12 ετών, αξιότιμε αναγνώστη μου, έφαγα την πρώτη χυλόπιτα από την Άνια. Μέχρι τότε να σου πω την αλήθεια δεν με απασχολούσαν και πολύ τα κοριτσάκια. Η Άνια, όμως, σε εκείνες τις διακοπές στο Σότσι ακόμα με ταλαιπωρεί. Ένιωσα τόσο άσχημα όσο ο Νίκο Κόβατς από το... φτύσιμο στην Μπάγερν. Με υπηρεσιακό, λοιπόν, απέναντι στον Ολυμπιακό η ομάδα του Μονάχου και δεν ξέρω αν αυτό είναι για καλό ή για κακό.

Αυτό που ξέρω είναι ότι ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, παρότι πονάει τον τελευταίο καιρό και θα πρέπει να κάνει κάποια στιγμή εγχείρηση, δεν σταματάει να σκοράρει. Ειδικά στο Μόναχο σε ματς για το Champions League μου φαίνεται ότι οι ερυθρόλευκοι δύσκολα θα τη γλιτώσουν από τον Πολωνό. Τέτοια παιχνίδια συνήθως δεν τα χάνει και θα το πάω εκ του ασφαλούς: να σκοράρει πρώτος στο 3.25. Αν δεν παίξει, απλά δεν θα χάσουμε τα λεφτά μας.

Από εκεί και πέρα μιλούσε τις προάλλες με έναν φίλο του Γιούρι Σιόμιν. Η... παλιά αλεπού στον πάγκο της Λοκομοτίβ (μεταξύ μας σε αυτή την ηλικία μυρίζει λίγο βόντκα παραπάνω από το κανονικό, αλλά δεν είμαστε εδώ για να κατακρίνουμε) θα ακολουθήσει την ίδια αμυντική τακτική στο ματς με την Γιουβέντους. Η λογική, λοιπόν, λέει ότι σε ακόμη ότι και για δεύτερο σερί ματς στην πρωτεύουσα δεν θα δούμε πολλά γκολ στο Champions League. Στο 1.89 το under μια χαρά είναι.

Αυτά αναγνώστη μου γιατί σου έχω πει ότι δεν έχω και μεγάλη όρεξη στις αρχές κάθε χειμώνα. Κάτι με πιάνει μέχρι να έρθουν οι γιορτές και να αρχίσει η Σβετλάνα να φτιάχνει τα ωραία ζεστά της μπλίνι... Βλέπεις, μέχρι τότε είναι όλο βόλτες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα