Ο γεροΓιοβάισα κατακτά το... ιντερνέτ και το NBA!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Ο γεροΓιοβάισα κατακτά το... ιντερνέτ και το NBA!

bet365

Ο γεροΓιοβάισα... εκπαιδεύεται, μαθαίνει ιντερνέτ και μπαίνει ξανά στο παιχνίδι της ζωής. Ελάτε κοντά μου σύντροφοι για να φτιάξουμε μαζί την πιο «μεθυσμένη» στήλη του πλανήτη!

Ρε πως τα φέρνει η που$#%α η μπάλα! Τη λέξη «проститутка» την έμαθα στις κρύες γειτονιές του Βλαδιβοστόκ, όταν η μπάλα έπεφτε στην αυλή του Ιγκόρ, ενός μέθυσου λιμενεργάτη. Τον είχε παρατήσει η γυναίκα του κι αυτός ξεσπούσε στη βότκα και στο πανί που είχαμε για να κλωτσάμε. Σύντροφοι, τα χρόνια του Γιοβάισα ήταν μπαλαδόρικα, είχαν «αλητείες», χιόνια, κρύο, μα ζεστή καρδιά. Η κυρα-Ιρίνα εκτός από σφαλιάρες και ξύλο με τη λαστιχένια σαγιονάρα μου έδινε και συμβουλές «Γιοβάισα να αγαπάς τον Μπρέζνιεφ και τους ανθρώπους. Η ζωή δεν είναι δίκαια, αλλά θα γίνεις καλύτερος αν εσύ είσαι δίκαιος». Σας έκαψα; Καμμένος και γω από τη ζωή και τα τερτίπια της Σβετλάνα αποφάσισα να έρθω πιο κοντά σας.

Η νίκη της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Ίντερ σας... ζέστανε, εγώ δεν έπαθα εγκεφαλικό, δε με χτύπησε κεραυνός, δεν με απέλυσε ο κυρΓκατζέττας, οπότε σκέφτηκα να κάνουμε κάτι πρωτοποριακό. Οχι δε θα σας δώσω διακοποδάνειο, αλλά θα σας βάλω στο παιχνίδι της ζωής! Να μου στέλνετε σε email τις κατάρες σας και τις ευχές σας, τον πόνο σας, την ευτυχία σας, τις ζήλιες και τους έρωτές σας, τα προγνωστικά σας για όλα τα αθλήματα. Ο γεροΓιοβάισα δεν είναι ο άνθρωπος που σας κάνει πιο πλούσιους, είναι ο δικός σας άνθρωπος. Σας αγαπώ που έλεγε και μια Ξανθή Παναγιά. Σας περιμένω στη διεύθυνση ([email protected]) και θα κάνω τα πάντα για να πιάσω τον παλμό σας! Αλλωστε, τι μου χει μείνει, η μπάλα, η φοράδα μου η Γιούλια και σεις. Λάθος, αυτά τα λόγια πάνε για τον ψυχίατρο!

Online στοίχημα με προσφορές* για όλους τους παίκτες, υψηλές αποδόσεις & live alerts (21+ *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Εχετε και δωράκι! Προγνωστικά για το NBA!

Η νέα σεζόν θα ξεκινήσει στις 22 Οκτώβρη και όλοι περιμένουν να δουν ποιος θα είναι ο Βασιλιάς του Λος Άντζελες. Λέικερς και Κλίπερς ενισχύθηκαν πολύ το καλοκαίρι και δείχνουν να είναι τα φαβορί για τον τίτλο.

Τον εκτιμώ τον...υπερεκτιμημένο τον ΛεΜπρόν, ο οποίος φέτος δεν θα έχει δικαιολογία αν αποτύχει με τον Ντέιβις. Αλλά η αλήθεια είναι πως θα στηρίξω Κλίπερς για τίτλο. Αρχικά το δίδυμο των Καουάι Λέοναρντ και Πολ Τζορτζ, είναι εκπληκτικό. Μιλάμε για 2 τεράστιους two way players. Ο ένας πρωταθλητής πέρυσι με Ράπτορς μαζί με το βραβείο του mvp των τελικών. Ο άλλος τρίτος στην ψηφοφορία για τον MVP της σεζόν πίσω από Γιάννη και Χάρντεν.

Η ομάδα του Ντοκ Ρίβερς είναι πανίσχυρη. Σκεφτείτε πως έχει τον Λου Ουίλιαμς για έκτο παίκτη, ενώ σημαντικοί θα είναι οι Μπέβερλι και Χάρελ.

Σκεφτείτε τις δαγκάνες της άμυνας των Κλίπερς, όταν θα βρίσκονται στο παρκέ οι Μπέβερλι, Τζορτζ, Λέοναρντ και Χάρελ. Τρομακτικό για κάθε αντίπαλο.

Δεν ξεχνάω τον δικό σας, τον Γιάννη μην φοβάστε. Θεωρώ πως θα δούμε τελικούς Ανατολής με Μπακς και Σίξερς. Αλλά η Φιλαδέλφεια έχει περισσότερη ποιότητα με Σίμονς, Ρίτσαρντσον, Χάρις, Χόρφορντ και Εμπίντ.

Όσο για το βραβείο του MVP έχω δύο επιλογές. Σε Κλίπερς, Λέικερς και Ρόκετς βρίσκονται από 2 παιχταράδες, άρα μοιραία θα μείνουν πίσω σε σχέση με το βραβείο, αφού θα αναγκαστούν να ρίξουν τους αριθμούς τους στο σκοράρισμα.

Άρα μας μένει ο Γιάννης και ο Κάρι. Οι Μπακς θα είναι και πάλι ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες της λίγκας και ο Αντετοκούνμπο έχει μια μεγάλη ευκαιρία να πάρει 2ο σερί MVP. Τώρα ο Κάρι θα πάρει από το χεράκι τους Ουόριορς και αναμένεται να κάνει μεγάλη σεζόν Ο Ντουράντ έφυγε, ο Κλέι θα λείψει για αρκετό καιρό, άρα του αναλογούν πολλες περισσότρες προσπάθειες. Αν οι Ουόριορς μπουν playoffs, τότε θα παλέψει με τον Greek Freak για το βραβείο του MVP.

Αυτά από μένα φίλοι μου. Περιμένω rookie της σεζόν τον φανταστικό Ζάιον Ουίλιαμσον και τους Πέλικανς μεγάλη αποκάλυψη. Δεν είναι μόνο το πρώην αστέρι του Ντιουκ. Έχουν Ίνγκραμ, Χαρτ, Μπολ, τους μπαρουτοκαπνισμένους Φέιβορς, Ρέντικ και τον ηγέτη Χόλιντεϊ.

Στη Δύση αναμένεται τεράστια μάχη για την θέση που θα οδηγήσει στους τελικούς της λίγκας. Θα πέσουν κορμιά, αφού Κλίπερς, Λέικερς, Ρόκετς και Μπλέιζερς ενισχύθηκαν.



​Απεριόριστα ειδικά στοιχήματα και καθημερινές προσφορές* (21+ *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα