Τα κουβαδάκια σας και σε άλλη παραλία!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Τα κουβαδάκια σας και σε άλλη παραλία!

bet365

Ο γεροΓιουβάισα ασχολείται με τον τελικό του Champions League πριν ξεκινήσει τις υπέροχες διακοπές του.

Αξιότιμοι αναγνώστες, εμείς εδώ στα βόρεια είμαστε συνηθισμένοι στο να κάνουμε νωρίς τις διακοπές μας. Μετά το βαρύ χειμώνα δεν κρατιόμαστε. Πριν ξεκινήσω, όμως, να πίνω τη βόντκα μου στις παραλίες σαν άνθρωπος, υπάρχει ο τελικός του Champions League, που μπορεί να μας κεράσει κανένα ποτάκι παραπάνω.

Ξέρω, αναγνώστες μου, με θεωρείται τον ΚΟΥΒΑ. Κακό του κεφαλιού σας, όμως, γιατί από τη μία δεν βλέπετε τη μεγάλη εικόνα (κοντράρεις; κερδίζεις), ενώ από την άλλη με αδικείτε. Ναι, το έχετε κάνει και αυτό. Και όπως λέμε εδώ στα βόρεια, να κράζεις μόνο αυτούς που το αξίζουν. Τη συμπάθειά μου και για τον Κλοπ και τον Ποκετίνο την έχω αναφέρει ξανά. Και τι καλύτερο από το να τους δω να αναμετρώνται για το μεγαλύτερο τρόπαιο.

Online στοίχημα με προσφορές* για όλους τους παίκτες, υψηλές αποδόσεις & live alerts (21+ *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Δύο φορές έχουν παίξει φέτος Λίβερπουλ και Τότεναμ, με τους κόκκινους να κερδίζουν και τα δύο παιχνίδια. Μετά τον χαμένο περσινό τελικό η πολύ καλύτερη φέτος σε όλα τα επίπεδα Λίβερπουλ έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη και την κατάκτηση του Champions League. Λογικό να προσφέρεται σε τιμές φαβορί στο 1.85. Το ποδόσφαιρο του Κλοπ βασίζεται στο συναίσθημα, του Ποκετίνο περισσότερο στη λογική και στην προετοιμασία και σε ένα ματς μου φαίνεται προτιμότερο να ακολουθήσω το ένστικτο του Γερμανού.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε, άλλωστε, ότι η Τότεναμ έχει φέτος τη χειρότερη άμυνα στη διοργάνωση με 17 γκολ παθητικό. Από αυτά, μάλιστα, έχει δεχθεί τα 7 στα πρώτα 15’ των αγώνων της. Δεν ξέρω αν αυτό το σερί θα συνεχιστεί, όμως ξέρω ότι μπορούμε να επιλέξουμε το over στο 1.80 και το να πετύχει η Λίβερπουλ το πρώτο γκολ στο πρώτο ημίχρονο στο 2.15.

Απεριόριστα ειδικά στοιχήματα και καθημερινές προσφορές* (21+ *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Τέλος, υπάρχει και ο Σαντιό Μανέ. Ο Αφρικανός σκόραρε στον περσινό τελικό και αν το καταφέρει και φέτος θα γίνει ο πρώτος μετά τον Ροτ το 1985 και το 1986 που το κάνει στην ιστορία της διοργάνωσης. Έχοντας κλείσει με εντυπωσιακό τρόπο τη σεζόν στην Premier League, όπου αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ με τον Σαλάχ, έχει και εντυπωσιακές επιδόσεις στα νοκ άουτ ματς του Champions League με 10 τέρματα. Καθόλου άσχημη η απόδοση να βρει δίχτυα οποιαδήποτε στιγμή στο 2.60.

Αυτά αναγνώστη μου, αν και ξέρω ότι θα πας να παίξεις τα αντίθετα. Μην ανησυχείτε, όμως, οπαδοί της Λίβερπουλ, όποιος το τολμήσει θα πάρει σε λίγες μέρες τα κουβαδάκια του και θα πάει σε άλλη παραλία! Οι υπόλοιποι θα κάνουμε άνετοι τις διακοπές μας χωρίς να υπάρχει κανένα ίχνος υποτίμησης της εκπληκτικής Τότεναμ. Όσο και να τη συμπαθώ, στοίχημα παίζουμε...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα