ΠΑΟΚ: Κάτι τρέχει (και) με τον Κάνιας… (vid)

ΠΑΟΚ: Κάτι τρέχει (και) με τον Κάνιας… (vid)

bet365

Στον ΠΑΟΚ θέλουν να διατηρήσουν τον κορμό και την ομοιογένεια της ομάδας και προς αυτή την κατεύθυνση κινούνται και τα θέματα των ανανεώσεων μεταξύ αυτών και του Χοσέ Κάνιας.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αποδείχθηκε «έξπερ» στη διαχείριση του έμψυχου υλικού και το κυριότερο στη διατήρηση των ισορροπιών. Απόδειξη; Ο Χοσέ Κάνιας! Η συμβολή του Ρουμάνου στην ομοιογένεια και το οικογενειακό κλίμα εντός των αποδυτηρίων της Τούμπας ήταν κρίσιμη και καθοριστική στην πορεία του «Δικεφάλου» προς την κατάκτηση του νταμπλ.

Ο Ισπανός μπήκε στην ενδεκάδα του τελικού, έδωσε τα πάντα, «κλείδωσε» το παιχνίδι της ΑΕΚ από τον άξονα, έκανε τη «βρώμικη» δουλειά κέρδισε το τρίτο του κύπελλο στη σειρά με τον ΠΑΟΚ, κι όλα αυτά την στιγμή που ελάχιστοι ήταν αυτοί που του έδιναν τύχη να αγωνιστεί στον τελικό! Όμως, ήταν ένα από τα σημαντικά «κλειδιά» της νέας επικράτησης επί της Ένωσης, όπως εξηγήσαμε από χτες στο gazzetta.gr.

Σε μια χρονιά, που εξαιτίας ενός τραυματισμού τον Ιανουάριο βάδιζε στο να λήξει άδοξα, με το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του να μην συζητιέται καν τους τελευταίους μήνες, ο Κάνιας μπήκε στο γήπεδο και έγραψε τον καλύτερο επίλογο. Κι αυτό είναι έργο Λουτσέσκου, ο οποίος αποδείχθηκε ότι ήξερε καλύτερα από τον καθένα μας.

Μετά και τον τελικό του Σαββάτου το κλίμα έχει αλλάξει σ’ ότι αφορά την παραμονή του Ισπανού, αλλά και γενικά όλων των ποδοσφαιριστών (Βαρέλα, Σάχοφ) που δεν έχουν ανανεώσει.

Ο ΠΑΟΚ με δεδομένα και τα προβλήματα τραυματισμών (Βέρνμπλουμ, Μαουρίσιο, Βιεϊρίνια) πρέπει να κρατήσει τον κορμό του, την συνοχή του και κυρίως το πολύ καλό κλίμα στα αποδυτήρια, που βγαίνει στο γήπεδο.

Το συμβόλαιο του Ισπανού μέσου λήγει το καλοκαίρι και όλα έδειχναν ότι δε θα παραμείνει στην Τούμπα. Παρόλα αυτά έχει γίνει τις τελευταίες ώρες επαφή με την πλευρά του παίκτη για να συνεχίσει να φορά την ασπρόμαυρη φανέλα.

Ο Λουτσέσκου έχει θετική άποψη για την παραμονή του Κάνιας, ο οποίος το βράδυ του Σαββάτου δήλωσε ξεκάθαρα ότι θέλει να παραμείνει και να ανανεώσει την συνεργασία του με τους νταμπλούχους Ελλάδας.

Την ίδια άποψη έχει και ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος κατά τη διάρκεια της αποχαιρετιστήριας γιορτής, στην ομιλία του υποστήριξε ότι θα γίνει μια προσπάθεια για την παραμονή των παικτών που λήγουν τα συμβόλαια τους. Κι αν κρίνουμε από την τοποθέτηση του γιου του, Γιώργου, σ’ ότι αφορά το θέμα Βαρέλα, οι συζητήσεις είναι προς αυτή την κατεύθυνση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα