ΑΕΚ: Χωρίς Χιμένεθ η προπόνηση, ήρθε η Σαχτάρ για αφιέρωμα στον Τσιγκρίνσκι

Gazzetta team
ΑΕΚ: Χωρίς Χιμένεθ η προπόνηση, ήρθε η Σαχτάρ για αφιέρωμα στον Τσιγκρίνσκι

bet365

Στο πλαίσιο μιας σειρά ντοκιμαντέρ, η Σαχτάρ ήρθε στην Ελλάδα για να κάνει αφιέρωμα στον Τσιγκρίνσκι, ενώ η προπόνηση της Παρασκευής (19/4) έγινε υπό τις οδηγίες του βοηθού του Χιμένεθ.


Η προπόνηση της Παρασκευής (19/4) έγινε υπό τις οδηγίες του Φελίπε Ουφάνο, γιατί ο Μανόλο Χιμένεθ ήταν απών. Μετά τη χθεσινή (18/4) προπόνηση ταξίδεψε για το Αράλ, απ' όπου κατάγεται και μετέχει κάθε χρόνο στη λειτουργία της Μεγάλης Παρασκευής.
Ο Ισπανός κόουτς επιστρέφει αύριο (20/4) και θα είναι κανονικά στην τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν το ματς με την ΑΕΛ (21/4, 19:00).

Επίσης, στην προπόνηση της Παρασκευής (19/4) είχε έρθει το τηλεοπτικό συνεργείο της τηλεόρασης της Σαχτάρ για να τραβήξει πλάνα του Τσιγκρίνσκι και στη διάρκεια της προπόνησης. Τις δύο προηγούμενες μέρες έγινε η συνέντευξη με πλάνα του στο σπίτι, στη Γλυφάδα και σε όλους τους χώρους που κινείται στην Αθήνα.

Όλα αυτά συνέβησαν στο πλαίσιο ντοκιμαντέρ της τηλεόρασης της Σαχτάρ και θα αποτελούνται από ξεχωριστά και ωριαία επεισόδια για κάθε παίκτη που αγωνίστηκε στον τελικό του 2009.

Ο Τσίγκρι είναι ένας από τους οχτώ για τους οποίους έγιναν γυρίσματα εκτός Ουκρανίας, όπως για τον Σρνα και τον Μιρτσέα Λουτσέσκου.

Μάλιστα, στο τέλος υπέγραψε και παρέδωσε δύο φανέλες του για τους σχετικούς διαγωνισμούς που θα γίνουν ταυτόχρονα με την προβολή του δικού του αφιερώματος.

 

Τελευταία Νέα