Από ποιον θα... ξεγλιστρήσει ο τίτλος;

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Από ποιον θα... ξεγλιστρήσει ο τίτλος;

bet365

Ο γεροΓιοβάισα νιώθει πιο σίγουρος από ποτέ ότι ο εφιάλτης των κουβάδων ανήκει στην εποχή της... Σοβιετικής Ένωσης.

Ο χειμώνας πέρασε αξιότιμοι αναγνώστες. Προχθές πήρα το μετρό (στην Αγία Πετρούπολη) και σκεφτόμουν τόσο που κατέβηκα σε λάθος στάση. Σας έχω στενοχωρήσει φέτος με τους κουβάδες (ναι, ναι, είμαι άντρας και το παραδέχομαι). Αυτά, όμως, ανήκουν στο παρελθόν, όπως φάνηκε και από το τελευταίο ταμείο. Οι εφιάλτες τελείωσαν αναγνώστη μου πριν τα play offs της Euroleague!

Πριν ξεκινήσουν, βέβαια, θα ασχοληθώ λίγο με το δεύτερο δημοφιλέστερο σπορ στο βορρά (είμαστε λαοί του χόκεϊ εδώ αναγνώστη μου), το ποδόσφαιρο. Η μάχη στην Premier League συνεχίζεται μέχρις εσχάτων. Ο φίλος μου ο Σάσα είχε βρεθεί σε εκείνο το περίφημο ματς της Λίβερπουλ με την Τσέλσι στο γλίστρημα του Τζέραρντ. Μένει χρόνια στην Αγγλία και έχει γίνει φανατικός των κόκκινων (δεν θα μπορούσε και αλλιώς για εμάς που μεγαλώσαμε στη Σοβιετική Ένωση). Ύστερα από λίγες εβδομάδες είχε πέσει σε κατάθλιψη.

«Τώρα», μου είπε, «δεν πρόκειται να την ξαναπατήσουμε». Τον πιστεύω αναγνώστη μου. Όχι επειδή είναι φίλος, αλλά επειδή αυτό πιστεύω και εγώ. Η Τσέλσι έχει χάσει και τα 5 τελευταία της παιχνίδια στο πρωτάθλημα εκτός έδρας απέναντι στο «top 6», τρία από τα οποία ήρθαν φέτος, με τέρματα 1-11... Άσος στο 1.65.

Από εκεί και πέρα ο Φιρμίνο έχει πετύχει 7 γκολ στα 6 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της Λίβερπουλ στην Premier League. Η Τσέλσι είναι η τρίτη... αγαπημένη του ομάδα (έχει σκοράρει εναντίον της 5 φορές) και το να βρει δίχτυα οποιαδήποτε στιγμή πληρώνει 2.70. Καθόλου άσχημα.

Λίγο νωρίτερα η Μάντσεστερ Σίτι θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Κρίσταλ Πάλας. Ο Χόγκσον έχει τη σοφία των μεγάλων Λόρδων του παρελθόντος στο Νησί και χωρίς άγχος είπε ότι η ομάδα του δεν πρόκειται να κλειστεί στην άμυνα και θα προσπαθήσει να βάλει δύσκολα στους πολίτες. Δίκοπο μαχαίρι η τακτική, ειδικά για μία ομάδα που φέτος έχει μαζέψει περισσότερους βαθμούς εκτός έδρας από ότι εντός! Δεν πιστεύω ότι αυτό είναι το ματς που η Σίτι θα χάσει βαθμούς, οπότε έχουμε 2 και over στο 1.75. Αυτά αναγνώστη μου και αν βιαστείς να με πεις γκαντεμόσαυρο να θυμάσαι ότι αν είναι έτσι θα χάσουν και οι δύο βαθμούς!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα