Η παρουσία του ΠΑΟΚ στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και το συνέδριο του EFDN

Gazzetta team
Η παρουσία του ΠΑΟΚ στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και το συνέδριο του EFDN

bet365

Εκπρόσωποι από 70 ευρωπαϊκούς συλλόγους, ανάμεσα και ο ΠΑΟΚ, συμμετείχαν στο 12ο συνέδριο «European Football for Development Network» (EFDN) που πραγματοποιήθηκε στο «Στάμφορντ Μπριτζ» του Λονδίνου.

Πιο αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην ενημέρωσή της για την παρουσία της στο 12o συνέδριο του EFDN αναφέρει:

«Το ποδόσφαιρο πέρα από παιχνίδι είναι κι ένα… όχημα για τη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου. Μέσα από τη δύναμη και την επιρροή του το ποδόσφαιρο μπορεί να βοηθήσει χιλιάδες κόσμο που το έχει πραγματικά ανάγκη.

Ο ΠΑΟΚ πιστός στην ευθύνη που έχει απέναντι στην κοινωνία έχει στρέψει την προσοχή του στα παιδιά. Θέλοντας να τους εξασφαλίσει ένα καλύτερο αύριο, ένα ευοίωνο μέλλον. Η αξία και η δουλειά του προγράμματος PAOK Action αναγνωρίστηκε διεθνώς από τον EFDN με τον ΠΑΟΚ να επιλέγεται ως ένας από τους επίτιμους ομιλητές του 12ου συνεδρίου του European Football for Development Network που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο και στο Stamford Bridge.

Ο ΠΑΟΚ κλήθηκε να παρουσιάσει το Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Συλλόγου, το PAOK Action αλλά και την πολύτιμη και σημαντική προσφορά του ίδιου του Προέδρου κ. Ιβάν Σαββίδη.

Τον σύλλογο εκπροσώπησαν ο Διευθυντής Marketing & Εμπορικού, Λάζαρος Μπαχτσεβάνος και ο Marketing Project & CSR Manager Αναστάσιος Παπαδόπουλος. Τα δύο στελέχη του συλλόγου μίλησαν για το ρόλο του PAOK Action εν μέσω της κοινωνικοοικονομικής και προσφυγικής κρίσης στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Ένα θέμα το οποίο αποτέλεσε από τα βασικά αντικείμενα συζήτησης μεταξύ όλων των εκπροσώπων των 70 περίπου ομάδων.

Ανάμεσα στους ομιλητές του συνεδρίου του EFDN ήταν κορυφαίοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, η Γιουβέντους, η… γηπεδούχος Τσέλσι και συνολικά ο οργανισμός της Premier League.

Μέσα από αυτό το συνέδριο δημιουργήθηκαν ευκαιρίες για νέες συνεργασίες μεταξύ του ΠΑΟΚ και άλλων ευρωπαϊκών συλλόγων τις οποίες πολύ σύντομα θα δούμε να υλοποιούνται προς όφελος ολόκληρης της κοινωνίας και του ποδοσφαίρου.

«Γιατί όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τον κόσμο λίγο καλύτερο!»

 

Τελευταία Νέα