O Aπόστολος Χρήστου επιβεβαίωσε το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Κορέας (pics)

Gazzetta team
O Aπόστολος Χρήστου επιβεβαίωσε το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Κορέας (pics)

bet365

Ο Έλληνας πρωταθλητής αναδείχθηκε κορυφαίος αθλητής των αγώνων.

Την παράσταση έκλεψε ο εκπληκτικός Απόστολος Χρήστου, αθλητής του Ολυμπιακού και του “Charity4Sports” στο διεθνές μίτινγκ κολύμβησης «Απόστολος Παύλος» που ολοκληρώθηκε την Κυριακή στην Καβάλα, με την παρουσία πολλών Ολυμπιακών και Παγκόσμιων Πρωταθλητών.

Ο Έλληνας πρωταθλητής αναδείχθηκε κορυφαίος αθλητής των αγώνων, με τα τρία χρυσά μετάλλια που κατέκτησε σε ισάριθμα αγωνίσματα και απέδειξε ότι είναι σε εξαιρετική φόρμα, στην αρχή μίας καθοριστικής χρονιάς για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο.

Ήδη ο Χρήστου επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα γίνει τον ερχόμενο Ιούλιο στην Κορέα, με το 25.01 που πέτυχε στην Καβάλα, στα 50μ ύπτιο και με το οποίο, επανέλαβε το όριο που είχε πιάσει από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του περασμένου καλοκαιριού στη Γλασκώβη.

Το επόμενο χρυσό για τον Χρήστου ήρθε από τα 100μ. ύπτιο με 54.33, ενώ την κυριαρχία του στο αγώνισμα πιστοποίησε και στα 200μ. ύπτιο, όπου πρόσθεσε το τρίτο χρυσό μετάλλιο στη συλλογή του με χρόνο 2:00.26.

Ο Απόστολος Χρήστου στηρίζεται από την “Charity4Sports”, τη μόνη ΑΜΚΕ που προάγει τον αθλητισμό με αποκλειστικές ενέργειες και φροντίζει για την κάλυψη των εξόδων των αθλητών, για την προετοιμασία και τη συμμετοχή σε διεθνείς αγώνες.

Στο μίτινγκ «Απόστολος Παύλος» πήραν μέρος 550 κολυμβητές από 63 σωματεία.

 

Τελευταία Νέα