Ο Λευτέρης Πετρούνιας καλύτερος αθλητής για το 2018

Gazzetta Awards Gazzetta Awards
Ο Λευτέρης Πετρούνιας καλύτερος αθλητής για το 2018

bet365

Ο άρχοντας των κρίκων κατέκτησε για δεύτερη χρονιά τον τίτλο του καλύτερου αθλητή και τρίτη τα τελευταία τέσσερα! Στη δεύτερη θέση ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, στην τρίτη ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ηταν από τις κατηγορίες με τον μεγαλύτερο ανταγωνισμό. Γιατί εκτός από την σταθερή αξία που είναι ο Λεύτερης Πετρούνιας, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο προερχόταν από μια εξαιρετική σεζόν και ο Στέφανος Τσιτσιπάς έβαλε το τένις στα ελληνικά σπίτια.

Ομως ο Λευτέρης Πετρούνιας μέσα στο 2018 πρόλαβε να φορέσει τρία χρυσά μετάλλια! Στο Παγκόσμιο Κύπελλο, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα όντας τραυματίας. Ετσι για δεύτερη σερί χρονιά και τρίτη στα συνολικά τέσσερα χρόνια των Gazzetta Awards powered by Garmin ο Λευτέρης Πετρούνιας ψηφίστηκε ως ο κορυφαίος αθλητής από τους 56.266 αναγνώστες που ψήφισαν στο gazzetta.gr.

Aναλυτικά οι ψήφοι για τον καλύτερο αθλητή του 2018

Στην πρώτη θέση ο Λευτέρης Πετρούνιας με 11.123 ψήφους

Στην δεύτερη θέση ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με 8.710 ψήφους

Στην τρίτη θέση ο Στέφανος Τσιτσιπάς με 6.872 ψήφους

Εδώ μπορείτε να δείτε τις ψήφους που πήραν οι υπόλοιποι υποψήφιοι για τις θέσεις 4-10.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Gazzetta Awards
Gazzetta Awards