Για όλα υπάρχει η πρώτη φορά

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Για όλα υπάρχει η πρώτη φορά

bet365

Ο γεροΓιοβάισα δεν καταλαβαίνει τίποτα από γρίπες. Εντάξει, ίσως είναι λίγο υπερβολικός, καθώς ποντάρει μία μέρα αργότερα από το αναμενόμενο.

Ντόμπρι τζεν αξιότιμοι αναγνώστες. Κάποτε, ο θείος μου ο Σάσα μου είπε πει ότι η βόντκα γιατρεύει τα πάντα. Το δοκίμασα την Παρασκευή, καθώς η μύτη δεν έλεγε να σταματήσει να τρέχει και τελικά ξύπνησα το Σάββατο το απόγευμα μόνο και μόνο για να προλάβω τα καλά ματσάκια. Δεν έπιασε το κόλπο του θείου, ακόμη κι αν παρήγγειλα από τη Σβετλάνα να μου φέρει την καλύτερη βόντκα της Σιβηρίας (τη Μάμοντ για όσους ενδιαφέρεστε).

Το Σάββατο, λοιπόν, ήταν «κενό» από πλευράς στοιχήματος. Η Κυριακή, όμως, δεν έχει ρεπό. Και με την κόντρα του Μάρκο Σίλβα με τον Ποκετίνο στην Premier League θα μας πάει μια χαρά το απόγευμα. Η Έβερτον, λοιπόν, υποδέχεται την Τότεναμ, ψάχνοντας την πρώτη νίκη ύστερα από 22 ματς απέναντι σε ομάδα του top 6, τρέχοντας αήττητο σερί 6 αγώνων στο «Γκούντισον Παρκ».

Forza… στο live στοίχημα με αποδόσεις το κάτι άλλο (21+)

Τα σπιρούνια βρίσκονται σε καλή κατάσταση, όμως έχουν χάσει και τα 2 ματς που έδωσαν Κυριακή φέτος. Το εντυπωσιακό με την Τότεναμ είναι ότι φέτος δεν έχει ούτε μία ισοπαλία στο πρωτάθλημα! Ναι, δεν κάνω πλάκα. Και αγωνιστικά και στατιστικά μου βγαίνει η ισοπαλία στο ματς στο 3.40. Όπως γράφω και στον τίτλο αναγνώστη μου για όλα υπάρχει η πρώτη φορά. Θα ποντάρω και στον Κέιν να σκοράρει στο 1.70 οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι, καθώς το βαρύ πυροβολικό της Τότεναμ έχει σκοράρει από 2 γκολ, μάλιστα, και στα 3 τελευταία ματς με αντίπαλο την Έβερτον.

Στην Ισπανία βλέπω αναγνώστη μου ότι από την Σεβίλλη θα λείψουν οι τιμωρημένοι Σαράμπια και Μπανέγα και πιστεύω ότι το αήττητο σερί της Λεγανές του Σιόβα θα συνεχιστεί από τα 6 ματς που βρίσκεται αυτή τη στιγμή. Σε καλή κατάσταση οι γηπεδούχοι και αξίζουν τη στήριξη με κάλυψη. Το εννοώ; 1 Draw No Bet (DNB) ή «ισοπαλία όχι στοίχημα», όπως μπορεί να το δείτε.

Live στοίχημα όλες τις ώρες και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα (21+)

Αν βγει ο άσος θα πληρωθείτε την απόδοση 2.15, αν έρθει ισοπαλία θα πάρετε τα χρήματά σας πίσω και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Αυτά αναγνώστη μου γιατί πρέπει να επιστρέψω στη θεραπεία. Ναι μεν δεν πιάνει η βόντκα, αλλά δεν χρειάζεται να πάει και χαμένη... Αν με δείτε να μην τα λέω καλά στα live του gazzetta θα ξέρετε τι φταίει.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα