Κόντης: «Με ενόχλησαν οι δηλώσεις του Ματζουράκη, υπάρχει πρόβλημα στα αποδυτήρια»

Κόντης: «Με ενόχλησαν οι δηλώσεις του Ματζουράκη, υπάρχει πρόβλημα στα αποδυτήρια»

bet365

Μετά τη βαριά ήττα από τον Παναθηναϊκό, ο Γιάννης Κόντης έλεγε σε πηγαδάκια ότι θα γίνει Διοικητικό Συμβούλιο σήμερα (25/11), ώστε να συζητηθούν τόσο οι δηλώσεις του Γιάννη Ματζουράκη όσο και μέλλον της εν λόγω συνεργασίας.

Χαρακτηριστικά έλεγε ο τεχνικός διευθυντής του Απόλλωνα Σμύρνης σε συνεργάτες του:

«Σήμερα είδα μια τραγωδία. Αύριο (σ.σ απόψε το απόγευμα) θα κάνουμε ΔΣ το απόγευμα στην ΠΑΕ. Το θέμα είναι η εικόνα της ομάδας. Μας ενόχλησαν και οι δηλώσεις του προπονητή για καλή εικόνα και βελτίωση, σε αντίθεση με εμένα που είδα επιδείνωση στην εικόνα μας. Αυτό κάνει τους παίκτες να επαναπαύονται και θεωρούν ότι πέτυχαν στην αποστολή τους στον συγκεκριμένο. Δεν μπορεί να δέχεσαι πέντε γκολ σε ένα ματς και να κάνεις τέτοιες δηλώσεις. Θεωρούμε ότι υπάρχει πρόβλημα στα αποδυτήρια διότι ο προπονητής έχει επικεντρώσει το ενδιαφέρον του σε ελάχιστους ποδοσφαιριστές, δηλαδή 12-13 παίκτες. Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα. Παίκτες δεν παίζουν στις θέσεις τους και δεν αναφέρομαι στον Ναδάλες που έπαιξε σήμερα δεξιός μπακ. Πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε. Ενημερώθηκα πριν από λίγο για όσα είπε ο προπονητής μας. Ότι τρέξαμε περισσότερο από τον Παναθηναϊκό, ότι παλέψαμε. Εγώ είδα ότι δεν τρέξαμε, ότι δεν παλέψαμε και τελικά ότι δεχθήκαμε πέντε γκολ».

Λάτσιο – Μίλαν με αξεπέραστο Live Στοίχημα και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+)

Καταλαβαίνετε λοιπόν πως η θέση του έμπειρου κόουτς μόνο ασφαλής δεν είναι και μένει να δούμε τι θα αποφασιστεί στο αποψινό Διοικητικό Συμβούλιο.

 

Τελευταία Νέα