Ο κακός δαίμονας του Τσόλο

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Ο κακός δαίμονας του Τσόλο

bet365

Διακοπή τέλος και ο γεροΓιοβάισα το γιορτάζει με τον τρόπο που ξέρει καλύτερα: σας στέλνει καρφί στο ταμείο.

Ντόμπρι τζεν αξιότιμοι αναγνώστες. Ξέρω, ξέρω: ο κουβάς σας δεν χωράει άλλο. Αχ, αναγνώστη μου, μπορείς να εκτιμήσεις κάτι μόνο αν το χάσεις. Και από τη στιγμή που εγώ δεν πάω πουθενά ξέρω ότι δεν θα με εκτιμήσεις. Δεν πειράζει, όμως. Εμείς, οι ανώτεροι άνθρωποι είμαστε ταγμένοι στο να σε βοηθάμε χωρίς να το καταλαβαίνεις. Κι εσένα και την τσέπη σου.

Ακόμα καλύτερες αποδόσεις παίζουν εδώ (21+)

Τελείωσε, λοιπόν, και η τελευταία διακοπή πριν το τέλος του έτους. Επιτέλους λέω εγώ, γιατί ο χειμώνας εδώ ήρθε βαρύς και δεν έχουμε και τίποτα να κάνουμε. Σκυλοβαρέθηκα αναγνώστη μου και είχα και τη Σεβτλάνα να λέει τα δικά της πάνω από το κεφάλι μου. Λύγησα αναγνώστη μου και την πήγα για ψώνια χθες... Αυτό σήμερα μου δίνει το δικαίωμα να αράξω και να απολαύσω μπαλίτσα, κάνοντας το αγαπημένο μου σπορ: ποντάροντας και προτείνοντας στα live του gazzetta.

Το βράδυ η Ατλέτικο υποδέχεται την Μπαρτσελόνα, την οποία δεν έχει κερδίσει σε κανένα από τα 6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια (0-3-3), ενώ ο Σιμεόνε μετράει μόλις 2 νίκες σε 23 ματς επί των Καταλανών! Ναι μεν η ομάδα του Σιμεόνε είναι φέτος η καλύτερη εντός έδρας στην Ισπανία, αλλά με τόσες απουσίες στην άμυνα τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα απέναντι στον Μέσι και στην παρέα του. Το διπλό στο 2.40 με τραβάει και θα το ποντάρω. Κρατείστε και το ότι ο Μέσι έχει πετύχει συνολικά 28 γκολ επί της Ατλέτικο, επίδοση που είναι η δεύτερη καλύτερή του μετά τη Σεβίλλη (32). Στο 2.10 να βρει δίχτυα οποιαδήποτε στιγμή ο Αργεντίνος.

Παίξε νόμιμα στις μεγάλες διοργανώσεις με ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα (21+)

Από εκεί και πέρα στην Αγγλία πραγματικά δεν ξέρω τι να ποντάρω στο ματς της Τότεναμ με την Τσέλσι. Περισσότερο πηγαίνω στην ισοπαλία, αλλά δεν θα σου κάνω τη χάρη αναγνώστη μου να στο προτείνω να μη βγει και μετά να με λες πάλι γεροΚουβάισα. Όχι... Αντιθέτως, θα ποντάρω στο συνδυασμό του διπλού με το over στο ματς της Γουέστ Χαμ με την Μάντσεστερ Σίτι. Αυτά τα παιχνίδια η ομάδα του Πεπ συνήθως τα καθαρίζει με ευκολία και θέαμα, οπότε στο 1.60 μου φαίνεται δίκαιη η απόδοση. Αυτά αναγνώστη μου για σήμερα. Επιτέλους λίγη μπαλίτσα. Τρελαίνομαι για μπάσκετ, αλλά αυτά τα συνεχόμενα ματς μου κουράζουν το μυαλό και από ένα σημείο και μετά δεν σκέφτομαι καθαρά και δίνω... δικαιώματα!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα