Ο γεροΓιοβάισα φωνάζει: «Χάρι Κέιν θα γίνεις... θρύλος»

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Ο γεροΓιοβάισα φωνάζει: «Χάρι Κέιν θα γίνεις... θρύλος»

bet365

Ο γεροΓιοβάισα έχει αδυναμίες κι όταν στηρίζει κάποιον ποτέ δεν πέφτει έξω. Ο Χάρι Κέιν είναι ο Top φορ και σας λέω πως ο Αλαν Σίρερ... ανησυχεί για το ρεκόρ του!

Μια ζωή μέσα στα γήπεδα, τα ταξίδια, μιας ζωή με παικταράδες και ματσάρες! Μπρέζνιεβ, Τσερνιένκο και Γκορμπατσόβ έμαθαν μπάλα μέσα από τις ιστορίες μου και σε αυτές ήταν πάντα το αγγλικό πρωτάθλημα. Την αγαπώ την ΤΣΣΚΑ, τρελάθηκα με την κούπα της Λοκομοτίβ, αλλά σύντροφοι σαν την Premier... πουθενά στον κόσμο! Τι σχέση έχει τώρα ο Μπρέζνιεβ με το ματς της Πάλας κόντρα στην Τότεναμ; Θα δω τον Χάρι Κέιν από κοντά, την τρελή σεντερφοράρα που τον συγκαταλέγω στους κορυφαίους Βρετανούς.

Μου αρέσει να μελετώ τους παίκτες που θαυμάζω και η ιστορία του Χάρι με καθήλωσε. Στα 8 του χρόνια δέχθηκε την πρώτη απόρριψη, όταν η ομάδα της καρδιάς του η Αρσεναλ τον άφησε ελεύθερο. Μου θύμισε το story μου με τον Μπλαχίν, όταν μετά από μια δοκιμή στη Ντιναμό Κιέβου με έπιασε και μου είπε: «Παλικάρι, ασχολήσου με το... μπάσκετ». Ισως να είχε δίκιο, αλλά από τότε δεν έπαιξα μπάλα ούτε στα... φλιπεράκια!

Γατόνια μου στο Νησί ζούν στην εποχή του Χάρι Κέιν. Υπερβολή; Βρείτε μου καλύτερο φορ και γω θα φορέσω ξανά σορτσάκι και θα πατήσω χορτάρι! Ο Αγγλος έχει αλλάξει επίπεδο τα τελευταία χρόνια πυροβολώντας ακατάπαυστα, έχει φτάσει σε σημείο να γράφεται ότι η Ρεάλ Μαδρίτης θα δώσει άμεσα 200 εκατ. ευρώ για να τον αγοράσει και ο μύθος της Premier League, Αλαν Σίρερ, τονίζει συχνά ότι είναι ο μοναδικός που μπορεί να ξεπεράσει τα 260 γκολ του στην κατηγορία. Ο Σίρερ το είπε, όχι ο Γιώργος ο Ζαχαρόπουλος, τον οποίο εκτιμώ απεριόριστα!

Ματσάρα στο Λονδίνο το Σάββατο κι όπως καταλάβατε η Σβετλάνα θα ξαμολυθεί να μου τινάξει την πιστωτική και γω θα... αράξω από νωρίς στο Σέλχαρστ Παρκ. Σας το χω πει εξυπνοπούλια μου, η μπάλα θέλει... θυσίες και γω το ντερμπάκι της πρωτεύουσας θα το πληρώσω ακριβά.

Ανοίγοντας λοιπόν το excel μου (σπουδαία ανακάλυψη), διαπίστωσα πως αυτή η παιχτούρα, αυτός ο ποδοσφαιρικός συνδυασμός Προτασόβ – Σεφτσένκο έχει 24 γκολ σε 37 ντέρμπι του Λονδίνου στην Premier League, κάτι που σημαίνει 0.65 τέρματα ανα παιχνίδι. Μόνο ο θρυλικός Τιερί Ανρί είχε καλύτερο μέσο όρο (43 γκολ σε 59 ντέρμπι). Ανοιξα το tablet, μπήκα ιντερνέτ άμεσα και... pamestoixima.gr για να δω απόδοση! Μμμ...

Οταν κατάφερα να πάω δυο τετράγωνα πιο κάτω είδα πως μόνο ο Τέντι Σέριγχαμ έχει περισσότερα γκολ σε λονδρέζικα ντέρμπι με τους Σπερς από τον Κέιν. «Ευχαριστώ τον αδερφό μου, Τσάρλι, που έπαιζε μαζί μου μονό χιλιάδες ώρες και που με άφηνε να είμαι ο Τέντι Σέριγχαμ κάποιες φορές» είχε πει κάποτε ο Χάρι! Υπάρχουν και κάποιοι που λένε πως δεν μπορεί στα δύσκολα. Ναι, μόνο... 12 γκολ και δυο ασίστ σε 14 ματς για το Champions League!

Είπαμε, μια καλή πλατφόρμα πρέπει να έχει πολλές στοιχηματικές επιλογές, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και στο pamestoixima.gr διαπίστωσα πως υπάρχει τόσο το χρονικό διάστημα (Κρίσταλ Πάλας - Tότεναμ | Κέιν να πετύχει το πρώτο γκολ στο 3,15), αλλά και η επιλογή για το... χατ τρικ του ηγέτη!

Ξέρατε ότι πέρσι σημείωσε 8 χατ τρικ, εκ των οποίων τα 6 στην Premier League, τη στιγμή που όλοι οι υπόλοιποι παίκτες της κατηγορίας έκαναν επίσης 6 [Αγουέρο, Λουκάκου, Μοράτα, Ρούνεϊ, Γουίλσον]. Δύο φορές φέτος πέτυχε σερί χατ-τρικ σε αγώνες της κορυφαίας κατηγορίας του Νησιού, κάτι το οποίο φυσικά δεν είχε συμβεί ποτέ ξανά στο παρελθόν. Παιχταράς...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα