Μάθε γέρο... διαδικτυακό pamestoixima!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Μάθε γέρο... διαδικτυακό pamestoixima!

bet365

Ενα βήμα στο διαδίκτυο, άλμα για τον γεροΓεροβάισα, τον δάσκαλο του στοιχήματος. Σήμερα σύντροφοι θα μάθουμε πως μιας πλατφόρμα μας κάνει πιο... σοφούς κι ευτυχισμένους! Ωρα για μάθημα...

Добрый день мои дорогие, жизнь хорошая... Ναι, η ζωή είναι ωραία σύντροφοι, όταν η εβδομάδα σου επιφυλάσσει μαγικές εκπλήξεις, όπως Champions League, Europa και Euroleague! Κι όταν έρχεται το σαββατοκύριακο και βλέπεις πως υπάρχει ντέρμπι του Μάντσεστερ στην Premier League, ματσάρα τίτλου στη Bundesliga και «μάχη» στο Βίγκο, τότε καταλαβαίνεις πως είσαι στον παράδεισο!

Ναι, το κάστρο μου στο Τρακάι είναι πανέμορφο και γίνεται μοναδικό όταν το χιόνι σκεπάζει τα πάντα και δεν μπορείς να πας ούτε στο στάβλο να ταΐσεις τη Γιούλια! Οταν η λίμνη είναι παγωμένη, ανάβεις το τζάκι, βάζεις ένα ποτήρι βότκα, κάθεσαι μπροστά στο laptop και προσπαθείς να κάνεις πράξη τα... χατίρια της Σβετλάνα. Ψώνια και ταξίδια φίλοι μου... Βέβαια, για να γίνουν όλα αυτά αναζητάς μια πλατφόρμα με ανταγωνιστικές αποδόσεις, οι οποίες να προσφέρονται όχι μόνο πριν την έναρξη των αγώνων , αλλά και κατά τη διάρκειά τους. Ναι, μπάλα στην TV και live στην πλατφόρμα. Είμαι μερακλής στο στοίχημα, το ξέρετε, και πάντα αναζητώ το ιδανικό, αυτό που να καλύπτει και τον πιο απαιτητικό, δηλαδή εμένα! Οταν τα πράγματα σοβάρεψαν, όταν η τύχη μου γύρισε την πλάτη, ήρθε το Clasico για να διορθώσει τα πάντα. Κάποιοι έσβησαν το γεροΚουβάισα για πάντα από τη μνήμη τους!



Αλήθεια γατόνια μου πως αισθανθήκατε όταν η κακοκαιρία σας τα... μαυρίζει όλα και κάπου σε ένα γήπεδο της Serie A έχει ντέρμπι; Στέπα, παγωμένες λίμνες, χιόνι μέχρι το γόνατο και η τηλεόραση... σβήνει. Τα έζησα πολλές φορές... Οι δορυφόροι του Πούτιν όμως είναι εκεί, δυνατοί και «φωνάζουν» πως το διαδίκτυο μας περιμένει. Ημουν παραδοσιακός, μολύβι, δελτίο, πρακτορείο, αλλά στη ζωή πρέπει να κάνεις βήματα μπροστά. «Προχώρα Γέρο» μου έλεγε η Σβετλάνα «This place was made for you and me» και κάπως έτσι έμαθα το ίντερνετ. Ναι, το στοίχημα είναι η... πατρίδα μου και η τεχνολογία σύμμαχος!


Ναι, έμαθα ο... σοφός πως oι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν μεγάλο εύρος αθλητικών αναμετρήσεων μέσω live streaming. Απίθανα πράγματα σας λέω.... Πρόοδος είναι η ικανότητα του ανθρώπου να κάνει τα απλά περίπλοκα, ωραία, κι αυτή η πλατφόρμα που σου δίνει το ιδανικό cash out, ναι, σε κάνει ευτυχισμένο. Ο γεροΓιοβάισα αγόρασε και tablet, γιατί έμαθε πως το Pamestoixima.gr είναι διαθέσιμο και μέσω εφαρμογής γι αυτές τις... παράξενες συσκευές.

Πάντα στη ζωή πρέπει να ξαναμετράς τι έχεις πει και τι σκέφτεσαι, είναι ο κανόνας του γέρουΓιοβάισα. Οπότε πάμε να δούμε σύντροφοι τι θα μας κάνει τη στοιχηματική ζωή καλύτερη...

Bonus πρώτου στοιχήματος; да
Μεγαλύτερες αποδόσεις; да
Περισσότερες στοιχηματικές επιλογές; да
Πλούσιο live streaming: да
Cash out: да
Pamestoixima.gr: да

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα