Μπήκε ο Τζόουνς, αποφασίζει ο Παπαθεοδώρου

Gazzetta team
Μπήκε ο Τζόουνς, αποφασίζει ο Παπαθεοδώρου

bet365

Ο Τζαμάλ Τζόουνς επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα προετοιμασίας του ΠΑΟΚ και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου καλείται να αποφασίσει για τους ξένους σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Αμερικανός απουσίασε στο τελευταίο διάστημα λόγω τραυματισμού, στο ίδιο διάστημα ο ΠΑΟΚ προχώρησε στην απόκτηση του Μιλένκο Τέπιτς κι έτσι σχημάτισε μια ομάδα επτά ξένων. Αυτό σημαίνει ότι ο Ηλίας Παπαθεοδώρου καλείται να αποφασίσει για τον 6ο παίκτη της ομάδας κι αν κρίνουμε από τις πρόσφατες δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΟΚ, ουσιαστικά θα αποφασίσει μεταξύ των Τζαμάλ Τζόουνς-Μαλίκ Πόουπ.

Στην ενημέρωσή της η ΚΑΕ ΠΑΟΚ σημείωσε ότι… «Με βίντεο ανάλυση της επόμενης αντιπάλου και προπόνηση τακτικής συνεχίστηκε σήμερα το πρόγραμμα της ομάδας, ξεκινώντας την προετοιμασίας για τον αγώνα με τη Nanterre.

Στο πρόγραμμα της ομάδας συμμετείχε για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του και ο Jamal Jones, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Απόλλων Τσόχλας. Βίντεο (16:00) και προπόνηση (17:00), περιλαμβάνει το πρόγραμμα της ομάδας του ΠΑΟΚ και τη Δευτέρα (30/10)».

 

Τελευταία Νέα