Χαμός στ’ αστέρια

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Χαμός στ’ αστέρια

bet365

Ο γεροΓιοβάισα έχει πάρει προμήθειες και αρνείται να βγει από το σπίτι μέχρι να τελειώσει το Champions League. Θα σας στείλει, φυσικά, και ταμείο.

Καλημέρα αξιότιμοι αναγνώστες. Ο χειμώνας ήρθε, το Champions League ήρθε και εγώ έχω πάρει προμήθειες για να αντέξω μέχρι το Δεκέμβριο. Αν δεν είχε και αυτές τις διακοπές για τις εθνικές ομάδες θα ήμουν ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο. Μην τα θέλουμε όλα δικά μας όμως. Ο ξάδερφός μου ο Ίλια την έπαθε έτσι και κατέληξε στο Σαχαλίν να δουλεύει στα πετρέλαια... Καλά είναι και εδώ, όπου μπορούμε να απολαύσουμε το θέαμα που θα μας προσφέρουν Νάπολι και Λίβερπουλ.

Παίξε νόμιμα live στοίχημα με ακόμα καλύτερες αποδόσεις (21+)

Δεν χρειάζεται να σου εξηγήσω πόσο επιθετικά παίζουν και το over στο 1.65 μου κάνει. Χωρίς πολλά-πολλά. Από εκεί και πέρα ματσάρα αναμένεται να είναι το ΝτόρτμουντΜονακό. Σε πολύ κακή κατάσταση οι φιλοξενούμενοι, αλλά και πάλι αν τους υποτιμήσεις θα το πληρώσεις. Η άμυνα των γηπεδούχων είναι πάντα ερωτηματικά, αλλά επιθετικά η ομάδα του Φαβρ εντυπωσιάζει. Στο 1.80 το G/G μην μου πεις ότι δεν δείχνει καλό. Ξέρω ότι περιμένεις να μάθεις κάτι για τα μεγάλα ματς, όπως αυτό στο Λονδίνο ανάμεσα στην Τότεναμ και στην Μπαρτσελόνα. Με απουσίες οι γηπεδούχοι, σε κακή κατάσταση οι φιλοξενούμενοι, άντε να βγάλεις άκρη... Η αλήθεια είναι ότι δεν πιστεύω ότι οι Καταλανοί θα κάνουν το δύο στα δύο, οπότε η διπλή ευκαιρία στο 1.80 μου μοιάζει καλή επιλογή. Δεν ξέρω για σένα και πόσο σιγουριά έχεις στην ομάδα του Βαλβέρδε, όμως εγώ δεν πρόκειται να την στηρίξω.

Ακόμα καλύτερες αποδόσεις παίζουν εδώ (21+)

Αυτά αναγνώστη μου, γιατί δεν την έμπνευση δεν κάνει να την πιέσεις. Θα σου γυρίσει μπούμερανγκ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα