Γάλλος εραστής

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Γάλλος εραστής

bet365

Ο γεροΓιοβάισα κάνει αυτό που δεν περίμενε ποτέ: στηρίζει τις ελπίδες του στους Γάλλους για να πάει ταμείο!

Ω, αναγνώστη μου, σου έχω πει ξανά πόσο αντιπαθώ τους Γάλλους. Παραδοσιακά εδώ μόνο προβλήματα μας έχουν δημιουργήσει ιστορικά. Στο στοίχημα, όμως, δεν χωράει το συναίσθημα. Έτσι, όταν βλέπω τι κάνει ο Ολιβιέ Ζιρού με την Τσέλσι του Σάρι δεν μπορώ παρά να του βγάλω το καπέλο. Μετά το Μουντιάλ που κατέκτησε χωρίς να κάνει... σουτ, τώρα είναι από τα πιο πολύτιμα γρανάζια της μπλε μηχανής, που δοκιμάζεται στην έδρα της Γουέστ Χαμ. Η Λίβερπουλ έκανε το απόλυτο, το ίδιο περιμένω να κάνει και η Τσέλσι, με το διπλό να είναι στο 1.58. Ο Ζιρού, λοιπόν, απέναντι στην Γουέστ Χαμ έχει 6 γκολ και 3 ασίστ σε 10 ματς! Στο 2.10 να βρει δίχτυα οποιαδήποτε στιγμή.

Παίξε νόμιμα στη διάρκεια των αγώνων με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα (21+)

Πάμε τώρα στην Ιταλία. Έφτασε η ώρα να στηρίξω την Μίλαν, που υποδέχεται την Αταλάντα. Σε κακή κατάσταση δείχνουν οι φιλοξενούμενοι για άγνωστο λόγο. Μετά τον αποκλεισμό του στην Ευρώπη τους έχει πάρει η κάτω βόλτα. Σε πολύ καλές τιμές ο άσος στο 2.00 για τους Μιλανέζους, που εντός έδρας παίζουν καλά και μου κάνει αναγνώστη μου. Έφτασε η ώρα η Μίλαν να σπάσει το αρνητικό σερί που έχει φτάσει στα 6 ματς χωρίς νίκη επί των μπεργκαμάσκι. Σου έχω και Γαλλία σήμερα, καθώς το over στο 1,55 στο ντέρμπι της Λυών με την Μαρσέιγ που έχει τραβήξει το μάτι. Έτσι όπως παίζουν οι δύο ομάδες οι απδοόσεις είναι απόλυτα δίκαιες.

Τέλος, στην La Liga η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Χιρόνα. Όπως και πέρυσι στο ξεκίνημα της σεζόν, έτσι και φέτος η ομάδα του Βαλβέρδε παίζει πολύ επιθετικά. Η Χιρόνα βρίσκεται σε καλή κατάσταση, βρίσκει το γκολ και κάτι μου λέει ότι ναι μεν οι γηπεδούχοι θα κερδίσουν, αλλά οι φιλοξενούμενοι μπορούν να βρουν το γκολ. Στο 2.10 το G/G δείχνει να αποτελεί πολύ καλή επιλογή και το σημαντικότερο: σε καλή τιμή.

Παίξε νόμιμα live στοίχημα με ελκυστικές αποδόσεις και δυνατότητα cashout* (21+). *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Αυτά αναγνώστη μου από μένα, ελπίζοντας να διορθώσουμε την κατάσταση μετά τη χασούρα της προηγούμενης εβδομάδες με τις ευρωπαϊκές πρεμιέρες. Ξέρεις τι λέει εδώ στα ψηλά άλλωστε: οι πρεμιέρες είναι για να τις ξεχνάμε...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα