Βολική ισοπαλία

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Βολική ισοπαλία

bet365

Ο γεροΓιοβάισα βλέπει Δανούς και Γάλλους να παίρνουν αυτό που θέλουν και συνεχίζει να ποντάρει στο Mundial.

Ντόμπρι τζεν αξιότιμοι αναγνώστες. Ο βορράς έχει γεμίσει κόσμο, εγώ δεν μπορώ να κουνηθώ και ξέρετε τι λένε: πρόσεχε τι εύχεσαι! Γιορτινό το κλίμα, αλλά εμείς που ερχόμαστε στο εξοχικό για διακοπές κάθε χρόνο δεν τα βλέπουμε όλα ρόδινα. Πάλι καλά υπάρχει το στοίχημα και μας απασχολεί όλη τη μέρα. Με τα πάνω του με τα κάτω του, όμως μέχρι τώρα καλά τα έχουμε πάει. Το λέει η τσέπη, όχι η αίσθηση.

Παίξε νόμιμα live στοίχημα με ελκυστικές αποδόσεις και δυνατότητα cashout* (21+). *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Πάμε στα σημερινά. Ένα βαθμό θέλει η Δανία για να προκριθεί, αποτέλεσμα που θα χαρίσει την πρώτη θέση στην Γαλλία, η οποία θα παίξει και με κάποιες αλλαγές. Ακόμη και κάτι να στραβώσει, αναγνώστη μου, ό,τι και να λέμε, όταν υπάρχει τέτοιο σενάριο πάντα το τιμάς με τα λεφτά σου. Στο 2.80 η ισοπαλία είναι μια χαρά. Από το άλλο ματς ανάμεσα στο Περού και στην Αυστραλία θα επιλέξω το over. Ο λόγος απλός: χθες, όλες οι ομάδες που ήταν αδιάφορες βαθμολογικά προσέφεραν γκολ και θέαμα. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει το Περού, τη στιγμή που η Αυστραλία θέλει μόνο νίκη για να ελπίζει σε πρόκριση. Ανοιχτό θα είναι το ματς και το over στο 1.87 μου κάνει.

Παίξε νόμιμα live στοίχημα με ακόμα καλύτερες αποδόσεις (21+)

Εδώ αρχίζουν τα δύσκολα αναγνώστη μου. Η Αργεντινή θα αντιμετωπίσει τη Νιγηρία με την πλάτη στον τοίχο. Πραγματικά δεν ξέρω τι να επιλέξω, καθώς η παρέα του Μέσι τα έχει κάνει θάλασσα. Ίσως να πήγαινα μέχρι το g/g, που πληρώνει 1.80, αλλά στο τέλος μάλλον θα το αφήσω. Τα έχουμε πει, δεν χρειάζεται να ποντάρουμε σε κάθε παιχνίδι. Αυτό θα κάνω και στο ματς της Κροατίας με την Ισλανδία. Η πρώτη θα παραταχθεί με αλλαγές, η δεύτερη έχει δείξει δύο πρόσωπα μέχρι τώρα στο Mundial και δεν ξέρω τι πρέπει να περιμένουμε. Αυτά αξιότιμε αναγνώστη μέχρι τώρα και μην ξεχνάς ότι αργότερα θα με δεις σε κάποιο από τα live του gazzetta. Προς το παρόν έχω να πάω στο σούπερ μάρκετ. Η Σβετλάνα υποσχέθηκε να μου μαγειρέψει γεωργιανό σήμερα. Πώς της ήρθε πραγματικά δεν ξέρω…

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα