To πρόγραμμα για το πρώτο σεμινάριο του ScoutingLab στην Αθήνα!

Gazzetta team
To πρόγραμμα για το πρώτο σεμινάριο του ScoutingLab στην Αθήνα!

bet365

Το πρώτο σεμινάριο «Scouting Analysis» στην Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί στις 2 και 3 Ιουνίου στο Impact Hub Athens. Δείτε το πρόγραμμα!

Το ScoutingLab δίνει μια νέα διάσταση στο scouting, συνδέοντας την εμπειρική και την επιστημονική φύση της διαδικασίας για να εκπαιδεύσει επαγγελματίες και να αναδείξει τον σωστό τρόπο επιλογής, που περιορίζει τον παράγοντα «τύχη». Αποτελούμενο από νέα και φιλόδοξα άτομα στο χώρο, που μελετούν συνεχώς τις εξελίξεις και δουλεύουν στην πράξη, ετοιμάζεται για το πρώτο σεμινάριο «Scouting Analysis» στην Ελλάδα, το οποίο θα είναι διήμερο και θα πραγματοποιηθεί στις 2/3 Ιουνίου στο Impact Hub Athens.

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Το σεμινάριο έχει διαδραστικό χαρακτήρα και στόχο έχει να ρίξει φως σε έναν από τους πιο σημαντικούς παράγοντες της επιτυχίας μιας ποδοσφαιρικής ομάδας. Οι ομιλητές είναι επαγγελματίες του χώρου. Εισηγητές είναι η Μαριέλα Νησωτάκη, technical scout της Νόριτς, ο Βασίλης Αρματάς, Performance Analyst του Παναθηναϊκού, ο Μπέρι Πάρντο, πρώην επικεφαλής ανάλυσης μεταγραφών της Κρίσταλ Πάλας, ο Χάρης Λούρης, σύμβουλος scouting και ο Λεωνίδας Αθανασούλας, ο οποίος θα δείξει το Wyscout Platform.

Αναφορικά με τους καλεσμένους, κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Ernst Tanner, Διευθυντής Ακαδημίας της Ζάλτσμπουργκ, που υπό την ιδιοκτησία της Red Bull προοδεύει διαρκώς στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, φτάνοντας μέχρι τα ημιτελικά του τρέχοντος Europa League και φιλοξενούμενοι ομιλητές ο Sancho Freitas, Σύμβουλο Ποδοσφαίρου και κύριος συντελεστής ορισμένων εκ των πιο πετυχημένων deals της Σπόρτινγκ Λισαβώνας και του Marco Fumagalli, πρώην επικεφαλής του Τμήματος Ανάλυσης της Ίντερ. Μιλώντας μαζί τους, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να εισαχθούν στο scouting και όλες τις δραστηριότητες που αναπτύσσουν οι ομάδες.

Συγκεκριμένα, όσοι βρεθούν στο σεμινάριο θα μπορούν να πάρουν απαντήσεις σχετικά με το τι είναι αυτό που κάνει έναν παίκτη πετυχημένο σε μια ομάδα και όχι σε μια άλλη, πώς αξιολογούνται οι παίκτες και πώς η ανάλυση μπορεί να βοηθήσει στην συγκεκριμένη διαδικασία, πόσο σημαντική είναι η χημεία μέσα στην ομάδα και γιατί οι καλύτερες μονάδες μπορεί να μην δημιουργήσουν την καλύτερη ομάδα και άλλες σημαντικές παραμέτρους που κοιτούν οι ειδικοί σε κάθε σύλλογο!

Δείτε το πρόγραμμα και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ!

 

Τελευταία Νέα