Τελικός, γκολ και... ζωάρα στο Κίεβο!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Τελικός, γκολ και... ζωάρα στο Κίεβο!

bet365

H ζωή είναι ωραία φίλοι μου... Τελικός Champions League, θέση VIP για τον γεροΓιοβάισα και μετά...Caribbean Club! Καλή διασκέδαση σύντροφοι!

Мої хороші друзі... Αυτό το ραντεβού δεν χάνεται σύντροφοι. Ακόμα και με τη... Γιούλια θα πηγαίνα στο Κίεβο αν δεν έβρισκα εισιτήριο. Θα τον χαρακτήριζα... Τελικάρα, αφού 17 κούπες μπαίνουν στη σέντρα του Ολιμπίνσκι!

Αξεπέραστο live στοίχημα. Οι Καλύτερες αποδόσεις είναι εδώ! (21+)

Ζωάρα σύντροφοι, η Σβετλάνα στην Khreshchatyk για ψώνια και γω στην πλατεία Bessarabska και πίνω από το πρωί... καφέ! Πρέπει να αντέξουμε ως τα ξημερώματα! Θα τα πούμε όμως και live γιατί η βραδιά είναι μεγάλη! Θα ρισκάρω και όταν το κάνω δεν βγαίνω χαμένος... Η πρωταθλήτρια Ευρώπης εμφανίζει σοβαρά προβλήματα στην ανασταλτική της λειτουργία, αφετέρου η Λίβερπουλ σκοράρει κατά ριπάς, έχει άγνοια κινδύνου και αγωνιστικά της ταιριάζει ο ρόλος του αουτσάιντερ. Σημείο ούτε για δείγμα, πηγαίνουμε στα γκολ, οπότε απλό Οver και goal/goal για χαλαρές καταστάσεις και over 3.5 για δυνατές συγκινήσεις, όπως θα ζήσω εγώ απόψε στο Caribbean Club!

Δεν τελείωσα σύντροφοι! Δύο επιλογές για anytime σκόρερ. Στη Λίβερπουλ ο Φιρμίνο (2.60) και στη Ρεάλ, με τον άνθρωπο των τελικών, Σέρχιο Ράμος (6.50). Τα λέμε στο live του gazzetta.gr!

Απεριόριστα ειδικά στοιχήματα και καθημερινές προσφορές* (21+ *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα