Παύλος Κέντρος: Ο υπερνικητής που έζησε την απόλυτη μπασκετική εμπειρία στο Βελιγράδι χάρη στην Sportingbet (vid)

Gazzetta team
Παύλος Κέντρος: Ο υπερνικητής που έζησε την απόλυτη μπασκετική εμπειρία στο Βελιγράδι χάρη στην Sportingbet (vid)

bet365

Ο φετινός απολογισμός του Final Four είχε δύο πραγματικά μεγάλους νικητές.

Το μοναδικό που έπρεπε να κάνει, ήταν να δηλώσει συμμετοχή. Και το έκανε. Ο διαγωνισμός της Sportingbet που έτρεξε όλο το χρόνο στα γήπεδα του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, έδινε την ευκαιρία σε εκατοντάδες φιλάθλους να δοκιμάσουν την τύχη τους και να πάρουν τη θέση του νικητή που θα κερδίσει εισιτήρια από και προς το Βελιγράδι, διαμονή σε ξενοδοχείο 5 αστέρων και φυσικά, τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα. Και το όνομα αυτού: Παύλος Κέντρος.

Ο Παύλος ή αλλιώς ένας από τους πιο τυχερούς ανθρώπους στον κόσμο μαζί με τα εισιτήρια του αγώνα, απόλαυσε και τη δυνατότητα παρακολούθησής του από την καλύτερη θέση του γηπέδου ενώ παράλληλα, είχε πρόσβαση και στο VIP Hospitality Area. Τι σημαίνει πρακτικά η εν λόγω παροχή;

Τα παρακάτω:

  • Πρόσβαση σε open bar πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα
  • Αποκλειστική πρόσβαση στο Gold Lounge καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας της διεξαγωγής του αγώνα
  • Μπουφέ με υψηλής ποιότητας φαγητό από όλο τον κόσμο και μεγάλη ποικιλία από finger food
  • Δυνατότητα να γνωρίσει από κοντά, να φωτογραφηθεί και να συνομιλήσει με όλους τους θρύλους της Euroleague και τους διεθνείς πρεσβευτές του μπάσκετ
  • Υψηλής ποιότητας service σε όλα τα επίπεδα

Η Sportingbet είναι η αιτία όλων των παραπάνω. Η ευτυχής αιτία, να συμπληρώσουμε καθότι πρόσφερε στον νικητή μια ολοκληρωμένη VIP εμπειρία, η οποία φυσικά, του έμεινε αξέχαστη!

Και τα πλεονεκτήματα του ταξιδιού, δεν σταματούν εδώ. Ο Παύλος είχε επιπλέον, πρόσβαση στην Fan Zone του F4, η οποία βρισκόταν στον υπαίθριο χώρο του κάστρου του Βελιγραδίου. Εκεί όπου υπήρχαν περίπτερα από όλους τους χορηγούς του F4 και η δυνατότητα να παίξεις μπάσκετ, να φωτογραφηθείς με το κύπελλο ή να το ζωγραφίσεις σε 3D, κερδίζοντας το συλλεκτικό μπλουζάκι του F4!

Ο Παύλος περιττό να αναφέρουμε ότι συμμετείχε σε όλα και απόλαυσε στο έπακρο την μπασκετική εμπειρία που του προσέφερε η Sportingbet!

Εν αναμονή της ανακοίνωσης του επόμενου μεγάλου διαγωνισμού, προπόνησε λίγο την τύχη σου. Ποτέ δεν ξέρεις σε ποιο πεντάστερο ξενοδοχείο μπορεί του χρόνου τέτοιες μέρες να βρεθείς και να φωτογραφίζεσαι αγκαλιά με το κύπελλο των πρωταθλητών.

 

Τελευταία Νέα