Η Ατλέτικο των τελικών!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Η Ατλέτικο των τελικών!

bet365

Η Ατλέτικο προκρίθηκε για πέμπτη φορά την τελευταία 10ετία σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης και ο γεροΓιοβάισα θα ποντάρει... αβέρτα.

Η ώρα για τον πρώτο μεγάλο τελικό έφτασε αξιότιμοι αναγνώστες. Και εμείς εδώ στα βόρεια για τέτοια πράγματα ζούμε: για τη στιγμή της λύτρωσης από τη μία και τη στιγμή της καταστροφής από την άλλη. Είναι γνωστό, άλλωστε, ότι είμαστε των άκρων. Ατλέτικο Μαδρίτης εναντίον Μαρσέιγ λοιπόν στον πέμπτο ευρωπαϊκό τελικό των Ισπανών, που δεν θα έχουν στον πάγκο τον τιμωρημένο Σιμεόνε. Φτάνει αυτό για να μείνει το τρόπαιο στην Γαλλία; Θα δούμε.

Αξεπέραστο live στοίχημα. Οι Καλύτερες αποδόσεις είναι εδώ! (21+)

Οι Μασσαλοί, πάντως, έχουν βρει ρυθμό στην επίθεση και πιστεύω ότι μπορούν να ανοίξουν την άμυνα της Ατλέτικο. Όταν το G/G προσφέρεται στο 2.10 αναγνώστη μου πάντα μου τραβάει την προσοχή, ακόμη και αν μιλάμε για τους ροχιμπλάνκος. Από εκεί πέρα πρέπει να πάμε στα ειδικά για να βρούμε αξία. Έτσι, όταν βλέπω στα τελευταία ματς στο Europa League την Μαρσέιγ να ανεβάζει ρυθμό και να μην χάνει (3 νίκες και 3 ισοπαλίες στα 6 τελευταία ματς) και την Ατλέτικο να κατεβάζει (δεν έχει κερδίσει σε κανένα από τα 4 τελευταία) μπορώ να φανταστώ ότι οι Φωκαείς μπορούν να κερδίσουν το δεύτερο ημίχρονο. Και σε απόδοση 4.50 νομίζω ότι αποτελεί αξιόλογη επιλογή.

Απεριόριστα ειδικά στοιχήματα και καθημερινές προσφορές* (21+ *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Στους σκόρερς υπάρχουν τόσο ο Ντιέγκο Κόστα για την Ατλέτικο στο 2.40 όσο και ο Φλοριάν Τοβάν στο 3.75 για την Μαρσέιγ. Αυτές οι αποδόσεις είναι για οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια των 90’. Αυτά αναγνώστη, καθώς ένα ματς έχουμε και μέχρι εκεί μπορούμε να πάμε. Και μην ξεχάσετε το βράδυ: καμία μπύρα, μόνο βόντκα!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα