Φουλ για κούπα η Κύπρος!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Φουλ για κούπα η Κύπρος!

bet365

Από το... πειρατικό του Οτο σε αυτό της Κύπρου. Ο γεροΓιοβάισα είναι ξανά στη Λισαβόνα, χορεύει, τραγουδάει και βλέπει την... Beyonce να γράφει ιστορία! Καλή άμυνα να παίξει μόνο με Ισραήλ και Ιρλανδία.

«Θέλετε μια ζωή ευχάριστη; Αποβάλετε τη γκρίνια από το σπίτι σας κάνοντας τα χατίρια στη γυναίκα σας» - γεροΓιοβάισα! Ετσι, είναι φίλοι μου για να μπορέσω να δω από κοντά δυο τελικούς κι ένα Μουντιάλ με ηρεμία έπρεπε να κάνω θυσία.

Φόρτωσα την κάρτα, βρήκα... νταντά για τη Γιούλια και βρέθηκα Λισαβόνα για τον τελικό. Φίλοι μου, 14 χρόνια έπειτα το... πειρατικό, είμαι ξανά εδώ. Τότε με είχε μαγέψει η Ελλάδα του Οτο, σήμερα με... έσυρε η Σβετλάνα που έχει τρελαθεί με την Beyonce. Οχι, δεν ήπιε βότκα και τα έκανε χάλια στο μυαλό της, αλλά αποθεώνει την Φουρέιρα που παίζει... μπάλα με την Κύπρο. Μεταγραφή για κούπα έκαναν οι Κύπριοι, αφού το Fuego θα τρελάνει την Ευρώπη!

Live στοίχημα όλες τις ώρες και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα (21+)

Να σας πω την αμαρτία μου, έχω βρεθεί αρκετές φορές σε αυτό το πανηγύρι της μουσικής, είχα αποθεώσει τη Μαρί Μιριάμ, το 1977 και τραγουδάω ακόμα «Σωκράτη εσύ Σούπερσταρ», αν και στην καρδιά μου Number One είναι η μοναδική Παπαρίζου.

Ο γέροΓιοβάισα όμως έχει μουσικό αυτί και η μάχη της Φουρέιρα με το Ισραήλ θα είναι μεγάλη, αν και βλέπω τους Κύπριους να πανηγυρίζουν απόψε περισσότερο και από τις μεγάλες ευρωπαϊκές νίκες του ΑΠΟΕΛ! Αυτο το παλικαράκι με το βιολί μπαίνει ξανά στο γήπεδο, ξεσηκώνει ακόμα κόσμο, αλλά δεν είναι για κούπα το κομμάτι! Με συγκίνησε η Γαλλία και τη βλέπω στο βάθρο, αλλά δεν ξέρω αν μπορεί να κοντράρει την εκρηκτική Φουρέιρα. Αλλωστε, απ ότι μου είπαν ο Μποτία της έχει μάθει πως να παίζει άμυνα! Την τετράδα θα την κλείσει η Ιρλανδία, εμένα δε με έπεισε το τραγούδι, αλλά έχει κόσμο και... χιόνι το σκηνικό. Πάντα το συναίσθημα τραβάει! Καλή διασκέδαση σύντροφοι, χαλαρώστε απόψε με μουσική γιατί το καλοκαίρι θα έχει μπάλα και... γκρίνια!

Forza… στο live στοίχημα με αποδόσεις το κάτι άλλο (21+)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα