Η Ρεάλ τα κάνει θρίλερ

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Η Ρεάλ τα κάνει θρίλερ

bet365

Ο πρώτος φιναλίστ στο Champions League θα βγει στην Μαδρίτη και ο γεροΓιοβάισα ξέρει ότι η Ρεάλ κάνει όλα τα μεγάλα ματς θρίλερ.

Ντόμπρι τζεν αξιότιμοι αναγνώστες. Πριν λίγες εβδομάδες η Γιουβέντους πήγε να κάνει την πιο επική ανατροπή στην ιστορία του Champions League, όμως ο Ρονάλντο σκόραρε στις καθυστερήσεις, δίνοντας την πρόκριση στην Ρεάλ. Πέρυσι, οι Μαδριλένοι είχαν κερδίσει με 2-1 στο Μόναχο την Μπάγερν, όμως στον επαναληπτικό χρειάστηκαν την παράταση για να πάρουν την πρόκριση (4-2). Υπάρχει μία προδιάθεση στην Μαδρίτη η αγωνία να χτυπάει κόκκινο.

Live στοίχημα όλες τις ώρες και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα (21+)

Ξέρω ότι οι απουσίες της Μπάγερν είναι πολύ σημαντικές, όμως οποιαδήποτε ομάδα παίζει με τη λογική ότι δεν έχει τίποτα να χάσει είναι πολύ επικίνδυνη απέναντι στην Ρεάλ. Κάτι που προκαλείται σε μεγάλο βαθμό από τους ίδιους τους παίκτες του Ζιντάν, που όταν νιώθουν σιγουριά κάνουν κακό στους εαυτούς τους. Ποιος μπορεί να ξεχάσει τι ευκαιρίες έχασαν με την Γιουβέντους; Στοιχηματικά, το σετ δεν βγάζει ευκαιρίες. Κάτω του 3.00 το διπλό, οπότε και να θες να ρισκάρεις δεν σε αφήνουν. Υπάρχει το ποντάρισμα για 2 DnB στο 2.15 (αν το παιχνίδι λήξει ισόπαλο μας επιστρέφονται τα χρήματα), που προσφέρεται σχεδόν σε ίδια απόδοση με τον άσο του 2.00. Τι να σας πω. Εγώ επέλεξα το πρώτο, αλλά δεν πρόκειται να κατηγορήσω όποιον επιλέξει το άλλο. Δημοκρατικοί άνθρωποι είμαστε εδώ στα βόρεια, δεν βάζουμε το μαχαίρι στο λαιμό.

Forza… στο live στοίχημα με αποδόσεις το κάτι άλλο (21+)

Σε αυτό που θα πατήσω πόδι είναι στο να δούμε ακριβώς 3 γκολ σε απόδοση 4.33. Είναι το σύνολο που είδαμε και στα 3 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια (στην κανονική διάρκεια). Τέλος, μπορεί να ακούγεται παράξενο, αλλά στα 5 από τα 6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια σημειώθηκαν λιγότερες από 4,5 κίτρινες κάρτες. Στο 2.65 πιστεύω ότι αξίζει και με το παραπάνω το ρίσκο. Ένα ξέρω αναγνώστη μου, ετοιμάσου για ακόμη ένα θρίλερ το βράδυ! Το «Μπερναμπέου» αποδεικνύεται ένα από τα κορυφαία ευρωπαϊκά σινεμά φέτος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα