Το «bravo» της OM στην ΑΕΚ

Γιώργος Τσακίρης
Το «bravo» της OM στην ΑΕΚ

bet365

Μετά τη Σεβίλλη (λόγω Χιμένεθ), η πρώτη ευρωπαϊκή ομάδα που έστειλε συγχαρητήρια στην Ένωση για την κατάκτηση του πρωταθληματος ήταν η Μαρσέιγ, το ίδιο έκανε και η Λιβόρνο...

Όπως είναι γνωστό η πρώτη ευρωπαϊκή ομάδα που συνεχάρη δημόσια την ΑΕΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ήταν η Σεβίλλη. Η ομάδα της Ανδαλουσίας το έκανε με αφορμή βέβαια τον... δικό της Μανόλο Χιμένεθ. Δεν ήταν μόνο όμως οι Ισπανοί όπως έγινε γνωστό.

Από την Γαλλία η Μαρσέιγ έστειλε τα συγχαρητήριά της στην Ένωση για την επιστροφή στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος τη στιγμή που ο υπεύθυνος επικοινωνίας του γαλλικού κλαμπ εννοείται πως μετέφερε στην ΑΕΚ την αγάπη του για την ελληνική ομάδα και τη δική του προσωπική χαρά για την επίτευξη του στόχου.

Μην ξεχνάμε ότι οι οργανωμένοι οπαδοί των δυο ομάδων είναι αδελφοποιημένοι (Original 21 και Ultras). Το ίδιο συμβαίνει και με τους φίλους της Λιβόρνο και βέβαια δεν μπορούσε να μην υπάρξει μήνυμα στο twitter του ιταλικού συλλόγου για την ΑΕΚ την οποία επίσης συνεχάρη για την επιτυχία της.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα