Το τέλειο παιχνίδι

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Το τέλειο παιχνίδι

bet365

Ο γεροΓιοβάισα βρίσκεται σε καλό φεγγάρι, ο καιρός καιρός του δίνει ψυχολογία και το Champions League… χρήματα.

Η ισοπαλία στο μαδριλένικο ντέρμπι ανάμεσα στην Ρεάλ και στην Ατλέτικο έκανε το Πάσχα πιο γλυκό και η μεγάλη ώρα να μάθουμε τις πρώτες ομάδες που θα βρεθούν στα ημιτελικά του Champions League έφτασε. Ντόμπρι βέτσερ και σε σένα αναγνώστη μου. Ο καλός καιρός με έβγαλε από το πρωί για δουλειές και να σου πω την αλήθεια το μόνο που σκεφτόμουν ήταν τι θα παίξω το βράδυ.

Forza… στο live στοίχημα με αποδόσεις το κάτι άλλο (21+)

Το τέλειο παιχνίδι έκανε η Λίβερπουλ την προηγούμενη εβδομάδα, το ίδιο ζήτησε τώρα ο Γκουαρδιόλα από τους παίκτες του. Από το να πάω στον άσο που είναι χαμηλά, θα πάω στο G/G του 1,55. Λογική επιλογή θα μου πεις, μιας και η άμυνα της Σίτι τις προηγούμενες ημέρες έδειξε να έχει πολλά προβλήματα. Τώρα, πιστεύω βέβαια στον άσο και το συνδυαστικό 1+G/G πληρώνει 2.40 για όσους θέλουν να ρισκάρουν περισσότερο (με λίγη βόντκα φεύγουν όλες οι αναστολές αναγνώστη μου). Οι αποδόσεις στα κόρνερ (προτείνω over 10,5) και στις κάρτες (θα πόνταρα στο over 4,5) είναι χαμηλά, οπότε τις αφήνω.

Για αγώνες με ατέλειωτο live streaming*... πρώτο τραπέζι Vista. Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις (21+)

Από το άλλο παιχνίδι στην Ρώμη δεν περιμένουμε και πολλά. Η πρόκριση έχει κριθεί από την προηγούμενη εβδομάδα, έστω και αν το σκορ αδικεί την Ρόμα. Και εδώ έχουμε το G/G, σημείο που έχει επιβεβαιωθεί και στα 3 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια και πληρώνει 1.53, αλλά το σημείο με αξία εδώ είναι άλλο. Στα 11 από τα 14 τελευταία εκτός έδρας ματς της Μπαρτσελόνα στο Champions League είχαμε περισσότερα από 10,5 κόρνερ. Θα το βρείτε στο υψηλό 2.05. Δεν χρειάζεται να υπερβάλουμε αναγνώστη μου και να χαθούμε στα στοιχήματα, όπως χάνονταν άνθρωποι στη Σιβηρία στη μεταπολεμική εποχή. Λίγα και καλά. Όπως τα μπλίνι που μου έφτιαξε η Σβετλάνα το πρωί και με άφησε νηστικό. Κρίσιμη η ηλικία λέει, πρέπει να προσέχω...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα