Χρόνια Πολλά με... ρίσκο στη Μαδρίτη!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Χρόνια Πολλά με... ρίσκο στη Μαδρίτη!

bet365

O γεροΓιοβάισα δεν έφαγε ποτέ κοκορέτσι και προτιμά να δει το ντέρμπι της Μαδρίτης με ένα καλό κρασί και λίγο χαβιάρι!

Σύντροφοι καλησπέρα και Χρόνια Πολλά με φουλ χαμόγελα! Ο γεροΓιοβάισα πήρε φαξ από τον μερακλή τον Λευτέρη από την Καρδίτσα για το πως φτιάχνουν το κοκορέτσι, αλλά στο τέλος κατέληξε να μπερδέψει τα μπούτια του... Δεν είμαι εγώ για τέτοια, γι αυτό και περιμένω από τον Καρδιτσιώτη σταρ του σπληνάντερου και της σούβλας να μου στείλει τη μερίδα μου!

Online Στοίχημα με Cash out*! Πάρε τον απόλυτο έλεγχο των στοιχημάτων σου (21+ *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Λίγο χαβιάρι, ένα καλό Tokay και ματσάρα στη Μαδρίτη! Τι άλλο να ζητήσεις από τη ζωή... Μπορεί το ματς να μην έχει κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον, όμως θα παίξουν για την τιμή των όπλων! Αλλωστε, δεν έχουν να ασχοληθούν με την Ευρώπη, καθάρισαν μεσοβδόμαδα και θέλουν νίκη για τον γόητρο! Nα σας πως την αλήθεια σύντροφοι, η Ρεάλ με τρόμαξε, είναι σα να παίζει μόνο για το Τσάμπιονς Λιγκ και ο Κριστιάνο είναι στα καλύτερα του. Βασίλισσα είναι, ό,τι θέλει κάνει. Ο άσος έπεσε στο 1.65 και λογικό μου κάνει, τρία γκολ στη σούπερ άμυνα της Γιουβέντου, την οποία έστειλε για... απόσυρση! Θα στήριζα τον άσο, αν δεν υπήρχε ο Τσόλο, ο οποίος ξέρει όσο κανείς άλλος την ομάδα του, παίρνει αυτό που θέλει και μια ματιά στην παράδοση τα λέει όλα! Τρία διπλά και μια ισοπαλία την τελευταία τετραετία στο Μπερναμπέου για το πρωτάθλημα και με λίγο ρίσκο θα πάω στην ισοπαλία και στο 4.00! Θα πιέσει η Ρεάλ, θα μπει φουριόζος ο Κριστιάνο και η πρώτη κίτρινη στο ματς πιστεύω θα είναι για την Ατλέτικο, με απόδοση στο 1.65!

Αξεπέραστο live στοίχημα. Οι Καλύτερες αποδόσεις είναι εδώ! (21+)

Λονδρέζικο ντέρμπι, η Τσέλσι υποδέχεται τη Γουέστ Χαμ κι ένα στατιστικό με τρέλανε. Κόντρα στους Μπλε, ο Ντέιβιντ Μόγιες έχει δώσει τα περισσότερα παιχνίδια ως προπονητής (36, ενώ 31 έχει κόντρα σε Αρσεναλ και Λίβερπουλ). Από τα 36 κέρδισε μόλις τα 5 (11 ισοπαλίες), ενώ οι 20 ήττες είναι οι περισσότερες που έχει υποστεί από μία ομάδα. Επιπλέον, δεν έχει κερδίσει ποτέ στο «Στάμφορντ Μπριτζ» σε κανονική διάρκεια (11 ήττες και 7 ισοπαλίες σε όλες τις διοργανώσεις). Ποσοστά... Πούτιν για την Τσέλσι απέναντι στον Σκωτσέζο και πάμε με άσο από ημίχρονο στο 1.78!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα