Αχιλλέας; Ρε παιδιά μπάλα παίζουμε...

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Αχιλλέας; Ρε παιδιά μπάλα παίζουμε...

bet365

Τα έχω δει όλα με τον... Αχιλλέα και τον Μουρίνιο! Ο γατούλης θέλει να κάνει προγνωστικά και ο Special με τρελαίνει με τις επιλογές. Εφυγα για Βαρκελώνη...

Σύντροφοι τα έχω πάρει άσχημα, δεν μιλιέμαι, είμαι έτοιμος να φύγω διακοπές τον Ιούνιο και να μη δω ούτε λεπτό Μουντιάλ! Είδα χθες στα πρωτοσέλιδα μια... γάτα, τον Αχιλλέα. Αυτός ο τυπάκος θα κάνει τις προβλέψεις του στα ματς επιλέγοντας την τροφή του ανάμεσα σε πολλά διαφορετικά κουτιά... Τι λέτε;;; Ωραία, θα φέρνω τη Γιούλια έξω από το Λουζνίκι για να δίνει καλύτερα προγνωστικά! Αλλωστε, όταν της είπα για το «Χ» στο Μεάτσα χλιμίντρισε...

Τα αφήνω στην άκρη και την έκανα για Βαρκελώνη... Απλά δε χάνεται το ματς της Μπαρτσελόνα με την Τσέλσι, ήλιος, κοκτέιλ, Μέσι και σας τα λέω ισπανικά. Εγώ Βαρκελώνη, η γυναίκα κρουαζιέρα, διαλυθήκαμε για το... καλό του ποδοσφαίρου. Την αγαπάω, την άτιμη την μπάλα!

Online στοίχημα με προσφορές* για όλους τους παίκτες, υψηλές αποδόσεις & live alerts (21+ *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Οφείλω ένα «συγγνώμη» για τη χθεσινή σιγουριά μου! Σας λέω αλήθεια έτρεμα με αυτό το στήσιμο του Ζοσέ, δεν μπορείς ρε Special να μου φοβάσαι το ματς από την αρχή, μπαίνεις, πιέζεις και σκοράρεις! Κι αν φας γκολ στο 5' ή στο 10' έχεις όλο το χρόνο να το γυρίσεις. Ημουν σίγουρος όταν είδα και τον Πογκμπά, αλλά ο Γάλλος έχει το μυαλό του αλλού!

Για σήμερα θα πάμε συντηρητικά, μας αρέσει ο άσος του 2,20 από ημίχρονο, αφού δεν υπάρχουν πλέον Ντρογκμπά, Τόρες, Ραμίρες για να κάνουν... θαύματα! Μαζί με αυτή την επιλογή, θα κολλήσω και το Under, γιατί να ρισκάρουν με το καλημέρα... Η Μπάρσα μετρά 9 under στα 10 τελευταία επίσημα... Καλό το 2.10!

Αξεπέραστο live στοίχημα. Οι Καλύτερες αποδόσεις είναι εδώ! (21+)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα