Κι αν ξυπνήσει ο Ικάρντι...

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Κι αν ξυπνήσει ο Ικάρντι...

bet365

Μπάλα έβρισκε, χρυσό την έκανε! Ο Μάουρο Ικάρντι δεν ξέχασε τη μπάλα, θα τη θυμηθεί ξανά για να μη... χάσει και το τρένο για Μαδρίτη!

Σύντροφοι καλησπέρα, προσπαθώ να καταλάβω τι γίνεται στην Ελλάδα, αλλά δεν βγάζω άκρη. Σάββατο βράδυ στο +5 η ΑΕΚ, Κυριακή πρωί στο +2 κι αν χάσει... χάνεται! Θα δω το ντέρμπι, αλλά δεν θα ασχοληθώ, θα προετοιμάζομαι για τη ματσάρα του Μεάτσα! Απίθανα πράγματα στο Μιλάνο, 3 Δεκεμβρίου στην κορυφή οι Νερατζούρι κι από τότε μόλις δυο νίκες. Σπαλέτι μου έτσι δεν πας για πρωτάθλημα. Νο Ικάρντο, Νο πάρτι... Στο πρώτο μισό, οι σέντρες των Καντρέβα και Πέρισιτς, έβρισκαν τον Ικάρντι κι αυτός τις έστελνε στα δίχτυα. Οσο αυτό δούλευε, όλα καλά, ο Αργεντινός έφτασε τα 20 γκολ σχεδόν στο πρώτο 6μηνο και όλοι έκαναν όνειρα τίτλου. Στράβωσε αυτό, στράβωσαν όλα. Κι από τότε, σέντρα, σέντρα, σέντρα... Κάτι σαν τη Ζενίτ του Μαντσίνι!

Ολοκληρωμένη Στοιχηματική εμπειρία με *Cash Out και e-banking! Ισχύουν όροι & Προϋποθέσες (21+)

Σούπερ ματσάκι με τη Νάπολι απόψε και ο χαμένος... χάνεται! Ο Ικάρντι ξέχασε να σκοράρει το τελευταίο δίμηνο, αλλά είμαι σίγουρος πως στα μεγάλα ματς θα επιστρέψει, δεν θέλει να δει την ευκαιρία της Ρεάλ να... χάνεται. Το πιάσατε τσακάλια μου... Η Νάπολι έπαθε στραπάτσο, κάτι σαν αυτό που βιώνουν φέτος οι μεγάλοι της χώρας μου από τη Λοκομοτίβ! Κύριοι θα πάρω τη διπλή ευκαιρία της Ιντερ κοντά στο 1.90, αλλά και το 1.81 του να σκοράρουν και οι δυο ομάδες!

Εδώ παίζεις στην έδρα σου με cash out* και άμεση εξαργύρωση κερδών! *Ισχύουν όροι & Προϋποθέσεις (21+)

Οσοι ρωτάτε για τη Σβετλάνα, ένα βήμα πριν την κατάθλιψη ήταν με το τσουνάμι μπάλας και την έστειλα διακοπές. Ζωάρα για το επόμενο 10ημερο και το βάρος θα πέσει και στο μπασκετάκι. Δεν ξεχνώ τα λάθη της προηγούμενης εβδομάδας, αν και στο live φρόντισα να ανταποδώσω!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα