Τόλκα... ντάρμπις!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Τόλκα... ντάρμπις!

bet365

Ο γεροΓιοβάισα συνεχίζει τη συνήθεια που έγινε λατρεία: αφήνει το μπάσκετ και πιάνει τη μπάλα με στόχο να φουσκώσει τις τσέπες σας.

«Τόλκα» αξιότιμοι αναγνώστες σημαίνει «μόνο», αν και αυτό το ρημάδι το «μιάχκι ζνακ», το «μαλακό σημείο», μας κάνει δύσκολη τη ζωή, καθώς είναι μόνο για λόγους προφοράς και δεν μπορεί να αποτυπωθεί γραπτά στη μετάφραση. Το «ντάρμπις» το καταλαβαίνεις. Έχουμε την παραξενιά εδώ πάνω να μιμούμαστε την αγγλική προφορά, οπότε ξέχνα το «ντέρμπις». Μόνο ντέρμπι έχει, λοιπόν, το Σαββατοκύριακο και μετά την επιτυχία της χθεσινής μέρας (δύο στα δύο) στο μπάσκετ, ας πάμε όλοι μαζί να ποντάρουμε σε όλες τις γωνιές της Ευρώπης.

Θα τα πάρω χρονολογικά τα ματς αναγνώστη μου γιατί θα χαθεί η μπάλα. Η Λάτσιο, λοιπόν, μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο την Τετάρτη από την Μίλαν στα πέναλτι υποδέχεται την Γιουβέντους, την οποία έχει ήδη κερδίσει δύο φορές φέτος (μία στο Σούπερ Καπ και μία στο πρωτάθλημα). Κουρασμένοι οι γηπεδούχοι, που παλεύουν για το Champions League, χωρίς περιθώρια απώλειας οι φιλοξενούμενοι στη μάχη του τίτλου. Η Γιουβέντους, λοιπόν, έχει να χάσει από την Λάτσιο στο «Ολίμπικο» από το 2003, ενώ η τελευταία φορά που η Λάτσιο κέρδισε και τα δύο ματς στο πρωτάθλημα ήταν τη σεζόν 1942-43... Θα πάω στο διπλό του 2.30.

Online στοίχημα με προσφορές* για όλους τους παίκτες, υψηλές αποδόσεις & live alerts (21+ *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Από τη Serie A έρχεται και η δεύτερη επιλογή, με την πρωτοπόρο Νάπολι να υποδέχεται την Ρόμα, που δεν δείχνει να βρίσκεται και στην καλύτερη κατάσταση. Οι Ναπολιτάνοι έχουν κερδίσει τα δύο τελευταία ματς επί των Ρωμαίων (τελευταία φορά που έκαναν το τρία στα τρία ήταν το 1976), αλλά δεν τους έχουν κερδίσει στα δύο τελευταία εντός έδρας. Με 10 σερί νίκες, όμως, η ομάδα του Σάρι και 25 γκολ σε αυτό το διάστημα δεν αστειεύεται. Η επίδοση αυτή είναι και ρεκόρ συλλόγου, ενώ χρειάζεται άλλες δύο νίκες στη Νάπολη, προκειμένου να ισοφαρίσει την επίδοση των πρωταθλητών (12). Χαμηλά ο άσος και ποτέ δεν ξέρεις, οπότε βρίσκουμε αντίστοιχα το over 1,5 για τη Νάπολι στο 1.60.

Θα κάνω μία παράκαμψη από την Γαλλία, όπου η Παρί θα παίξει με πολλές αλλαγές στο εκτός έδρας ματς με την Τρουά. Ο επαναληπτικός με την Ρεάλ έρχεται και ο Έμερι δεν ρισκάρει. Για να μην παρεξηγηθώ και πάλι η διαφορά ποιότητας είναι τεράστια. Αλλά με τους Παριζιάνους να είναι άνετα στην κορυφή, τέτοια ματς μπορούν να θυσιαστούν. Στο 3.20 η διπλή ευκαιρία .

Περνάμε στην Κυριακή. Πρώτο μεγάλο ντέρμπι στην La Liga ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης. Η μεταξύ τους διαφορά μειώθηκε στους 5 βαθμούς στην κορυφή και οι Μαδριλένοι βλέπουν την ευκαιρία τους. Βέβαια, η Μπαρτσελόνα δεν έχει χάσει κανένα από τα 15 τελευταία ματς από την Ατλέτικο στο πρωτάθλημα (11 νίκες), αλλά από την άλλη η ομάδα του Σιμεόνε, που δεν έχει κερδίσει ποτέ τους Καταλανούς στην La Liga, βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και εκτός έδρας έχει μόλις 1 ήττα στις 24 τελευταίες εξόδους της! Το χέρι, λοιπόν, δεν πάει ούτε εύκολα στον άσο, ούτε στο διπλό. Τι μένει; Η ισοπαλία στο υψηλό 3.75. «Ζήσε να πεθάνεις μία άλλη μέρα», που λένε. Αν η Ατλέτικο δεν χάσει, θα έχει την ευκαιρία της. Αν χάσει, με 8 βαθμούς διαφορά θα είναι πολύ δύσκολο να επανέλθει. Κρατείστε επίσης ότι η Ατλέτικο είναι η δεύτερη πιο «αγαπημένη» ομάδα του Μέσι. Ο Αργεντίνος έχει πετύχει 29 γκολ επί της Σεβίλλης και 27 επί των ροχιμπλάνκος... Στο 1.95 να βρει δίχτυα οποιαδήποτε στιγμή. Υπάρχει και το g/g, που έχει έρθει στα 6 από τα 7 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια και πληρώνει 1.80.

Online Στοίχημα με Cash out*! Πάρε τον απόλυτο έλεγχο των στοιχημάτων σου (21+ *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Στην Premier League όλα τα φώτα θα είναι στο Μάντσεστερ, όπου η Σίτι υποδέχεται την Τσέλσι. Οι γηπεδούχοι πλησιάζουν όλο και περισσότερο στην εξασφάλιση του τίτλου και μαθηματικά και έχουν κερδίσει και τα 13 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια, σκοράροντας τουλάχιστον δύο φορές σε κάθε ένα από αυτά. Αν τα καταφέρουν και τώρα, θα ισοφαρίσουν το αντίστοιχο ρεκόρ της Λίβερπουλ από τη σεζόν 2013-14. Και αυτή τη στιγμή η Τσέλσι μοιάζει ιδανικός αντίπαλος να τα καταφέρουν, ακόμη και αν οι μπλε δεν έχουν χάσει κανένα από τα τρία τελευταία τους παιχνίδια εκτός έδρας απέναντι στις ομάδες που βρίσκονται στην κορυφή! Θα πάω με το over του 1.65 καλού κακού.

Και κλείνουμε με το μεγάλο ντέρμπι του Μιλάνου. Η ομάδα του Γκατούζο θα είναι κουρασμένη μετά τη δύσκολη πρόκριση στα πέναλτι επί της Λάτσιο και θα αποδειχθεί πιο δύσκολο να κρατήσει το μηδέν, κάτι που έχει κάνει στα 6 τελευταία ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Οι τρεις από αυτές ήρθαν στο πρωτάθλημα και αν τα καταφέρει ξανά, θα είναι η καλύτερη επίδοση μετά το 2013. Οι νερατζούρι δεν πείθουν, αλλά το γκολ μπορούν να το βρουν, όπως έχουν κάνει και στα δύο τελευταία ντέρμπι. Και το 1.80 του g/g μου κάνει αναγνώστη μου.

Αυτά από μένα. Κάτσε, λοιπόν, και πάνω απ’ όλα απόλαυσέ το. Είμαι σίγουρος ότι τη Δευτέρα θα έχεις περισσότερα ευρώ στην τσέπη να χαρείς το... hangover. Ντα βστρέτσι!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα